AL BUNDA -Prosím o radu při zadani odpovědi se mě smajliky neukazuji.Zadám odpověd i smajiky vše v pořádku. Vložím odpověd smajliky tam nejsou už to je asi po 5 kdy se mě to děje.Tak prosím o pomoc děkuji.SO.
Odpovim za ALa (asi maká), bylo by dobré vymazat dočasné soubory internetu (cache)- pokud máš explorer tak v ovladacich panelech/moznosti internetu...vymazat veskery offline, historie, cookies... to samé+ něco navíc udělá i Ccleaner- ccleaner.com/... Tím bych začal. Mimochodem taky mi to nedávno udělalo,ale zrovna jsem nechtěl mazat cache a už to nedělá
Ehm...to abych rychle zmizel než mě tu někdo sejme :D
nensy*
maverick-Nééééééééééé nikam nechodtejste tady dobrý rádce a to by byla veliká škoda o Vás přijitještě skouším smajliky tak jsem zvědava.ADMIN děkuji.SO.
jaja28*
Tak já to taky musím honem vyzkoušet jestli už mě to funguje jako všem ostatním
Nensy, mě to taky takhle dělá a protože počítači moc nerozumím a než abych něco ještě víc pokazila než spravila, tak to řeším tím, že zadávám zkratky smajlíků. Je to trošku pracnější, ale hlavně že to takhle funguje. Než si to opravíš jiným způsobem, zkus používat ty zkratky, třeba ti to takhle bude fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.