Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kata kata - co dodat?

Od: kata* odpovědí: 5 změna:
No co to má být? Proč zmizela ta otázka ze Společnosti? Jiný se tu ptají na takový nechutnosti jako že má vyrážku na penisu a to je dobrý, jo? a když sem mu vtipem naznačila že je prase tak to vypadá že sem špatná já... a mě nikdo nechce moje problémy vysvětlit...
výtka
Upozornění od sys strejc 28. 11. 2007 09:49:19
Byla smazána, protože opět neodpovídá na dané téma. BTW, proč nejsi nyní ve škole? Ty nemáš problémy, v kterých bychom ti zde mohli pomoci. Reaguješ trvale neadekvátně!!! Zkus se vyřádit na Bažina.cz, ta je k tomu ideální!!!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kata*
hodnocení

0x
No tak díky,proč bych nebyla ve škole?sem ale mám pod lavicí notebook :) A na tu Bažinu skoro nikdo nechodí. Poradit nepotřebuju, ale vysvětlit co nechápu ... každej to říká ale Proč- už neřekne...
Děvenko, ale vždyť ty nám tu stále vysvětluješ...! Ale velmi nevhodně...
nechapu, že ses natvrdlá... vždyť je to všechno tak samozřejmé... snad se najde nějaký psycholog, který bude mít tu trpělivost osvětlit ti všechno, co bys měla znát. Zdá se, že tvoji rodiče to nějak nezvládli... :(
al bunda*
Za psychologa jsem tady pokud vím jediný já a ujišťuji Tě, že nemám dost trpělivosti. *smich**zed*
Hezký den.
nensy*
AL BUNDA Děkuji že jste to ukončil už jsem opravdu ji chtěla něco napsat *bum*od plic.SO

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]