Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, se změnami na Poradně jsem zjistila, že najednou nevím, jak vložit případný obrázek. Dole pod otázkou či odpovědí už chybí to okénko "Chci vložit obrázek", kam se pokaždé zaškrtla "zelená hokejka".
Jak se teď vkládají obrázky, když dole není ta možnost "Vložit"? Když to zkouším jen do těch 3 řádků -procházet, nevložím to.
Díky Jaga.
Tak jsem to udělala, začátek se povedl. Chtěla jsem doplnit odpověď, vložila jsem z plochy obrázek. V tom 1. chlívku z těch tří, které jsou určeny pro obrázky, je vidět, že je to přeneseno. Až potud v pořádku.
Pak dám dole: DOPLNIT. Na horní straně monitoru se točí kolečko a je tam nápis Odpověď/Poradna Poraďte. A tím to končí. Kolečko se točí a točí a točí a...Točilo se 17 minut. Nic se nedělo. Obrázek nenaskočil. Pak jsem už neměla trpělivost čekat. přitom počítač máme rychlý. Tak co se to vlastně dělo?
Holt to bude bez obrázku, co nadělám. Jen nevím, proč se to pořád jen točí a dál to nepokračuje. Jaga.
zkuste nějaký malinký obrázek, ideálně si něco stáhněte z netu (třeba odtud), uložte v PC a vyzkoušejte. Můj osobní tip je, že zvolený obrázek byl velký (třeba 2MB) a při odesílání zahaprovalo připojení k netu a už se to kouslo: menší obrázek = menší šance na kousnutí
dostat text pod obrázek to už bychom byli vlastně blog ...nn, nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.