Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nově vložit obrázek na poradnu?

Od: babajaga® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, se změnami na Poradně jsem zjistila, že najednou nevím, jak vložit případný obrázek. Dole pod otázkou či odpovědí už chybí to okénko "Chci vložit obrázek", kam se pokaždé zaškrtla "zelená hokejka".*smich*

Jak se teď vkládají obrázky, když dole není ta možnost "Vložit"? Když to zkouším jen do těch 3 řádků -procházet, nevložím to.

Díky Jaga.

výtka
Upozornění od sys hejkal 20. 02. 2014 06:42:51
máme tu i FAQ, tam o tom píší...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, Jago. Klik na rámeček PROCHÁZET, pc nabídne to, co máš na ploše, klikem vybereš co potřebuješ a "procházet" se změní na jméno obrázku. Pošleš i text i obrázek současně ;)

ano důležité je ten obrázek VYBRAT, takže buď na něj 2x kliknout nebo 1x označit a dát OTEVŘÍT. :)

hodnocení

Tak jsem to udělala, začátek se povedl. Chtěla jsem doplnit odpověď, vložila jsem z plochy obrázek. V tom 1. chlívku z těch tří, které jsou určeny pro obrázky, je vidět, že je to přeneseno. Až potud v pořádku.

Pak dám dole: DOPLNIT. Na horní straně monitoru se točí kolečko a je tam nápis Odpověď/Poradna Poraďte. A tím to končí. Kolečko se točí a točí a točí a...Točilo se 17 minut. Nic se nedělo. Obrázek nenaskočil. Pak jsem už neměla trpělivost čekat. přitom počítač máme rychlý. Tak co se to vlastně dělo?

Holt to bude bez obrázku, co nadělám. Jen nevím, proč se to pořád jen točí a dál to nepokračuje. Jaga.

Možná je obrázek moc velký nebo ve špatném formátu.

doplněno 20.02.14 14:29:

Mněto tady funguje.

Jak nově vložit obrázek na poradnu?

zkuste nějaký malinký obrázek, ideálně si něco stáhněte z netu (třeba odtud), uložte v PC a vyzkoušejte. Můj osobní tip je, že zvolený obrázek byl velký (třeba 2MB) a při odesílání zahaprovalo připojení k netu a už se to kouslo: menší obrázek = menší šance na kousnutí :)

doplněno 20.02.14 17:56:

dostat text pod obrázek to už bychom byli vlastně blog :) ...nn, nejde.

hodnocení

0x

mimochodem, dostat nějaký text POD obrázek nejde? (samozřejmě jako dodatek ano, ale to není pod obrázek)
(a když bych chtěl mít text a ty 3 obrázky rozčleněné - třeba: text-obr.1-text-obr.2-text-obr.3-text, tak co?)

luke237

Kdo rekl, ze to nejde? *frajer*

Text 1

Text 2

Text 3

... a zaverem *palec*

hm, tak zkusím, jak to funguje:
fig1...
a tady:
fig2...

Jak nově vložit obrázek na poradnu? #2
Jak nově vložit obrázek na poradnu? #3

zabu
hodnocení

0x

Já se přiživím. Mě taky nejdou některé JPG obrázky vložit. Píše mi to, že nejsou v předepsaném formátu. Někdo mi tu radil, že existují jakési JPG s náhledy, které poradna neumí. Jak je rozliším od těch normálních? Jak je poznám? A existuje nějaká konverze na normální JPG? Dík.

luke237

Zkus IrfanView. Plugin jmenem JPG_TRANSFORM by to snad mel umet.

Jinak snad vzdycky i v zakladnim Irfanu funguje "Ulozit jako"a odskrtnou volbu EXIF jak je popsano ve FAQ. Pritom ale dochazi v rekompresi JPG.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]