Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztrácí se mi písmenka

Od: nensy* odpovědí: 8 změna:
ADMIN-Prozba když piši slova mám odělené *ee*volžím odpověd a slova jsou spojena*ee* je to v mém pc NENSY*plac* děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
hodnocení

ADMIN - Prosba, když píši slova mám je oddělené, vložím odpověd a slova se mi spojí. Je to v mém PC?

Nensy děkuji

al bunda*

Zdravím Nensy. Co znamená "mám je oddělené" a jak to vypadá, když se to "po vložení spojí"? Byl by nějaký příklad? Zkuste nějak ukázat nešbo popsat jak to vypadá oddělené a jak spojené. Nedovedu si to představit.
Děkuji.
Hezký den.

nensy*
hodnocení

AL BUNDA -zdravím a děkuji za pomoc.Stava se mě že i slabiky ve slově chybí i při napsané větě se mě spoji slova dohromady.V čera jsem to musela přepsat *zed*podivejte se na mé napsané odpovědi že slova jsou spojena.SO.
nensy*
hodnocení

Tak to je zahada ted mě to neudělalo*zed*.

al bunda*

Když čtu Vaše otázky a odpovědi, nemám pocit, že byste měla nějaký problém, zdá se mi to být naprosto v pohodě, proto jsem se ptal. Možná máte klávesnici už moc dlouho a nereaguje správně, v horším případě by to možná chtělo projet počítač antivirovým a antispyware programem.
Hezký den.

nensy*
hodnocení

AL BUNDA -Klavesnice je nová:( poslechnu Vás a udělám to jak mě radite *hej*moc děkuji za pomoc.SO.

pár znaků zakázaných je a ty by se automaticky smazaly, ale ve vetach to nehrozi.

Zatim jsem nic podobneho neobjevil, ale obcas se mi stane, ze neco napisi a pak zjistim, ze mi tam nejake pismeno chybi..., ale i ve Wordu. Je to holt rukama :D

nensy*
hodnocení

*plac*admin-*plac*není i v poště se mě to stalo, dam na radu AL BUNDY jinak děkuji.SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]