Nejste přihlášen/a.
ADMIN - Prosba, když píši slova mám je oddělené, vložím odpověd a slova se mi spojí. Je to v mém PC?
Nensy děkuji
Zdravím Nensy. Co znamená "mám je oddělené" a jak to vypadá, když se to "po vložení spojí"? Byl by nějaký příklad? Zkuste nějak ukázat nešbo popsat jak to vypadá oddělené a jak spojené. Nedovedu si to představit.
Děkuji.
Hezký den.
Když čtu Vaše otázky a odpovědi, nemám pocit, že byste měla nějaký problém, zdá se mi to být naprosto v pohodě, proto jsem se ptal. Možná máte klávesnici už moc dlouho a nereaguje správně, v horším případě by to možná chtělo projet počítač antivirovým a antispyware programem.
Hezký den.
pár znaků zakázaných je a ty by se automaticky smazaly, ale ve vetach to nehrozi.
Zatim jsem nic podobneho neobjevil, ale obcas se mi stane, ze neco napisi a pak zjistim, ze mi tam nejake pismeno chybi..., ale i ve Wordu. Je to holt rukama :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.