Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to psat

Od: lakatos horny odpovědí: 7 změna:
Lidi,poratte,nemam ten počitač dluho,toš nevim jak sem napsat otasku .Otasku sem napsal-byla tu i za nejaku hodinu,bo žadna odpoved nebyla a druhy den neni ani otaska. Ostatni otasky su tu furt i tež odpovedi. Dekujem pekně.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jestli to nebude tim, ze puvodni otazka nebyla ani tak otazka, ale spise esej na podivna slova, ktera mi silne pripominala urazlive vyroky. Zatim me to prijde, ze si tu nekdo cca. 12-ti lety hraje na nasi mensinu a jen zkousi, co a jak projde.

asi tak...

lakatos horny
co je uražlive natom ked nekdo nezna odborne terminy?nemozu psat česky? Rubrika byla SEX I VZTAHY a ja sa ptal na problemi s moju staru a nikomu nenadaval! a ostatni se pptaji tež. či vy VĚTŠINO nejebate staru bo ine baby lebo co? A ja vym kto ty si , ty si moji otazku musel smazat bo viš co som sa ptal! Ty nemaš rad cikany je to takto-proto si to smazal!
al bunda*

A už je to tady. Rasýýýýýýýýýýýýzmúúúúúúúúúúúúúúússsss! Běž do háje. Nauč se psát tak, aby ti bylo rozumět Stěžuj si Uhlovi a podobným multykulty troubům.
Jo a když přijdu někam na návštěvu, chovám se slušně a ne tak, jak jsem zvyklý z domova. Tedy pokud vůbec víš, co to slovo "slušně" znamená.
Já bych takovou otázku taky smazal.
Hezký den..

lakatos horny
ty choď do háje ty -! )ať su slušny) Ja nahodou psat umim sin mě naučil! on udělal totiž školu všechny třídy.A nejen na klavesnici i na papiru psat umim! Jesli ty myslyš si že nejsem slušny tož maš byt večer u nas v hospode to by si vyděl co je nebyt slušny, rozumis?
a ake na navštěvu internet je verejny! ako na nadraži třeba-tam tež neni nikto slušny! poručimsa pane
Co myslíš, jak se asi dá poznat pohlaví, rasa, věk či etnikum člověka, když se navzájem nevidíme, pouze tady píšeme? Rozhodně bych nespojoval mazání otázek s tím, jesli mám nebo nemám někoho rád.
nikdo nechce latinska pojmenovani, stejne bychom ani mnohdy netusili o co jde, ale jsou nejake ustalene nazvy, ktere bereme jako normalni. Vase pojmenovani je hanlive az urazlive. Ale stejne neverim, ze takhle doma mluvite...
lakatos horny
Ked neni to podle vas slušne tak prepište to na slušne , ja sa rad priučim,dohodnute?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]