Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pár změn

Od: admin® odpovědí: 5 změna:

Udělal jsem pár kosmetických změn, v detailu uživatelů se teď zobrazují trošku jiné údaje a všechny informace v TOPech už jsou záležitostí dat ze statistiky, která se přepočítává každých 10 minut. Ale to už všichni známe :)

Nově se rubrikách (bodovaných) v loginu zobrazuje kolik máte odpovědí v dané rubrice, kde se nacházíte. Je to myšleno za aktuální rok. Nevím přesně jako to pojmenovat, takže pokud má někdo nápad sem s ním...

V brzké době ještě doladím statistiku uživatelů (TOP100) a bude hotovo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Všiml jsem si, jen jsem čekal, co z Tebe vyleze.
Hotovo? Někdy bude OPRAVDU hotovo? Tak to potom už bude čas jen umřít... *smich*
hodnocení

hotovo nebude nikdy, s tim pocitam... ale snazim se vycistit stul pred tim nez zacnu delat na jinem projektu, i kdyz uz nove logo pro nej mam (to mi nedalo) a celkem se povedlo :)
al bunda*
Jo? A kdy se už vymáčneš, co chystáš?

hodnocení

hurááá, topy jsou hotové. Dokonce přesně tak, jak jsem si to představoval, uf *uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]