Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svatební fotka administrátora

Od: zuzana* odpovědí: 15 změna:
Dobrý den, měla jsem pocit, že jsem tady našla vaši svatební fotku, která se mě moc líbila. Jeńom teď nevím, kde byla. Už jste ji stáhli?Zu.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kibiky*
hodnocení

0x
Myslela jsi tuhle: administrator.pise.cz/...
zuzana*
hodnocení

Ta stránka se mě neotevřela:(((.

Zkus to ještě jednou:

administrator.pise.cz/...

zuzana*
hodnocení

Ano, to je ono, už se to otevřelo, díky moc...Zu

zuzana*
hodnocení

Ale jak se na to, kruciš, dostanu z hlavní stránky?Předtím jsem to našla sama, a teď fakt nevím. :(

kliknete v menu v archivu na rok 2007 a pak na brezen... administrator.pise.cz/...

Proc jste nas hledala? ;)

zuzana*
hodnocení

Prosím, dostal jste dnes večer moji odpověď? Nejsem si jista, že odešla. Archiv se mě bohužel ztratil...Nemohu ho nalézt i když před měsícem jsem ho rozklikala. Pokud jsem " ztratila i odpověď, nejen archiv", ráda ji zopakuji. Děkuji Z.
neprislo nic, ale archiv jsem myslel na BLOGU... ten jste ztratit vazne nemohla :D
zuzana*
hodnocení

Vážený pane administrátore, díky za odpověď - ale fakt nemohu najít ten Blog. Sím, jsem stará, nemocná, životem unavená ženská, která ráda chodí a sleduje vaše www. stránky...K té svatební fotce: moc se mě líbila, jste oba hezcí mladí lidé, pozitivně a optimisticky působící. Vdávala jsem teď dceru a tak jsem se ještě jednou chtěla dívnout na nevěstiny šaty, závoj, účes... Ju, a vy jste mě připomínal jednoho dceřiného přítele - Reného - ale opravdu jen připomínal:) Zkrátka, ta fotka je moc hezká, a pokud pamatujete sportovního komentátora Mikysku, který komentoval krasobruslení, tak jeho oblíbená věta byla: Krásný pár...No a to jste vy. Toť vše.

P.S. Prosím, nemohl byste mě navést, kde je ten Blog? Fakt nevím, jak jsem před měsícem našla hravě vaši fotku i archiv. A teď nemohu...Mea culpa, mea maxima culpa.Omlouvá se Zu.

Zuzu, blog najdes na administrator.pise.cz/..., mrkni vpravo do menu a uplne dole (v menu) je reklama, nad ni statistika a nad tim je archiv. Klikni na"rok 2007" , ktery se ti rozklikne a pak staci vybrat"- březen 2007" . Načte se nová stránka a jako třetí článek je to, co hledáš ;)

Jináč už mě další způsob nenapadá. *nevi*

ryba*
už sa nedá pozrieť tú svadobnú fotku ja som bola zvedavá páčia sa mi nevesty ale myslím že fotka je už odtiaľ včudu mám pravdu?
krapek jsem se prestehoval na: pavel.pise.cz/...;)
Škandál...to se přiznal Pavel ale co admin :P*haha**haha**haha*
al bunda*

A nejhorší je, když se všechny ty osoby, co má v sobě, najednou začnou hádat. To se potom někdy stává, že člověk slyší v hlavě hlasy... Fakt bychom s tou schizofrenií něměli něco dělat?
A co na to Jan Tleskač?*haha**zed**haha*

zase slyším ty hlasy... *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]