Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné heslo? nemyslím si

Od: romca* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,nemůžu se dostat na seznamku,píšu správné jméno i heslo,přesto mi to píše,že je to špatně.Když se přihlásím u kamarádky,je to v pohodě.Poradíte?Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vicious*
hodnocení

0x
Velka mala pismena? ok?
Mezera na konci , na zacaku ... nepises nahodou?
mozny je tak zes to jednou napsala spatne a dala "zapamatovat". -> v pripade automatickeho prihlasovani
Nemas treba BAN na IP adresu?
romca*
hodnocení

Díky za odpovědi,ale píšu vše dobře,heslo je snadné.Tak už nevím,kdo mi poradí.R

hodnocení

0x
Nevim jak složité to heslo je ale nejlepší by bylo zkusit ho nejdříve napsat třeba do poznámkoého bloku aby jsi zjistila že ho píšeš doma správně ;)

janekkrat*
hodnocení

0x
Ještě je jedna možnost. Není u přihlašovacího formuláře odkaz co dělat, když si zapoměla heslo? Většinou to tam bývá tak na to klikni a postupuj dle instrukcí.
romca*
hodnocení

Ano,je tam,co mám dělat,když zapomenu heslo,napsat tam a oni mi ho pošlou na mejl.Ale to je zbytečné,protože píšu pořád to samé.Díky

hodnocení

0x

v podstate jsou jen 3 moznosti:

- zapnuty CAPS LOCK
- vypnuta ciselna klavesnice (pokud heslo obsahuje i cisla)
- zamena Y a Z, podle toho kdo ma jakou standartni klavesnici (QUERY apd) - (pak se nabízí naše české hezké znaky, které na ENG klavesici nenajdete) ;)

janekkrat*
hodnocení

0x
Napiš adresu seznamky
romca*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]