Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznamka seznamit.cz

Od: mala157* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,jsem tady dnes prvně,ale nutně potřebuji poradit.Na seznamce www.seznamit.cz je doslova bordel. Uživatelé píší do deníku velmi vulgární záznamy,které jsou smyšlené a napadají mnoho jiných uživatelů.Je to tak vulgární,urážlivé,že to je myslím i na trestní oznámení.Psala jsem adminům,ale neobtěžovali se ani odpovědět,natož něco vyřešit.Prosím,kam bych se mohla obrátit,kdo je nadřízený adminům,majitelům seznamek? Děkuji za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lister
hodnocení

0x
Já bych to neřešil. Buď je to přejde nebo Seznamit.cz zanikne samo.

janekkrat*
hodnocení

0x
Nadřízený adminům není nikdo. Většinou to jsou sami zakladatelé těch stránek. Svým způsobem si jejich nadřízená ty. Jsou závislí na návštěvnosti, tudíž by se měli o své návštěvníky i patřičně starat. Tu vulgaritu neřeš, přejdi na jinou seznamku a je po problému.
vicious*
Takova kvalitni seznamka jako je Seznamit.cz .. asi dlouho nevydrzi ...
Uprimne receno, kdyz se ti nake forum nebo stranka neibi tak tam nechod! a nesnaz se neco napravovat ...

šmarjá, já nechci nadřízeného *ua*

Jestli to takhle ještě chvíli povedou, tak to opravdu zanikne samo přirozeným vývojem a bude to jen živořit :)

Na tebe dohlížej syslové *smich*

mala dama
hodnocení

0x
Jen jestli to nevidis tak jen ty, pokud nekomu reknu pravdu do oci, je to opravdu na trestni oznameni? Mas tu demokracii , tak si ji vaz, za komancu jsi mohla akorat drzet hubu a platit znamky KSC... nic ve zlem, pokud hledam stihlou a ozvese mi 168/78 a tvrdi, ze je stihla tak bud je debilni, nebo ma posunute hodnoty v hlave... pak ji nenapis co si o tom myslis, je to vulgarni nebo na trestni oznameni? Ja myslim, ze nikoli... jen se ji snazi clovek uvest do realu... tak zatim paaaa

mala157*
hodnocení

ahojky...tak ze seznamky www.seznamit.cz jsem odešla brzy po napsání tady a vůbec mi není po ní smutno.děkuji všem za snahu pomoci.mala157
al bunda*
No vidíš. Přijď mezi nás.
Hezký den.

zwiki*
hodnocení

0x
ahoj maličká...doporučuji www.stesti.cz tam je to kvalitní ze všech stránek a neseká se to jako v neudržované seznamit.cz.Přeju hodně úspěchu...:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]