Dobrý den,jsem tady dnes prvně,ale nutně potřebuji poradit.Na seznamce www.seznamit.cz je doslova bordel. Uživatelé píší do deníku velmi vulgární záznamy,které jsou smyšlené a napadají mnoho jiných uživatelů.Je to tak vulgární,urážlivé,že to je myslím i na trestní oznámení.Psala jsem adminům,ale neobtěžovali se ani odpovědět,natož něco vyřešit.Prosím,kam bych se mohla obrátit,kdo je nadřízený adminům,majitelům seznamek? Děkuji za odpověď.
Nadřízený adminům není nikdo. Většinou to jsou sami zakladatelé těch stránek. Svým způsobem si jejich nadřízená ty. Jsou závislí na návštěvnosti, tudíž by se měli o své návštěvníky i patřičně starat. Tu vulgaritu neřeš, přejdi na jinou seznamku a je po problému.
vicious*
Takova kvalitni seznamka jako je Seznamit.cz .. asi dlouho nevydrzi ... Uprimne receno, kdyz se ti nake forum nebo stranka neibi tak tam nechod! a nesnaz se neco napravovat ...
Jen jestli to nevidis tak jen ty, pokud nekomu reknu pravdu do oci, je to opravdu na trestni oznameni? Mas tu demokracii , tak si ji vaz, za komancu jsi mohla akorat drzet hubu a platit znamky KSC... nic ve zlem, pokud hledam stihlou a ozvese mi 168/78 a tvrdi, ze je stihla tak bud je debilni, nebo ma posunute hodnoty v hlave... pak ji nenapis co si o tom myslis, je to vulgarni nebo na trestni oznameni? Ja myslim, ze nikoli... jen se ji snazi clovek uvest do realu... tak zatim paaaa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.