Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítání zobrazení

Od: tesyk* odpovědí: 10 změna:
Zdravím admine, bylo by moc složité udělat počítadlo zobrazení otázky? Mě by docela zajímalo, kolikrát byla která otázka přečtená. Samozřejmě by se muselo jednat o jedinečné přístupy, z každé IP adresy jen 1x,

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
pán je statistik *ua*
tesyk*
hodnocení

Né, pán je zvědavej.
premyslim jestli tato informace o necem svedci. Ale skoda, ze to tu nebylo od zacatku. Ted by me stvalo, ze otazky v historii by byly na nule. *nevi*
tesyk*
hodnocení

Tato informace mi říká jaké procento lidí se na daný problém alespoň podívá a kolik jich potom odpoví. Né každý má k dotazu co říct, ale spoustu lidí třeba ten dotaz zajímá. A aby jste nebyl naštván, že dřívější otázky by byly na nule, tak jim přidělte kontumačně 100 prohlédnutí.*smich*

lhal bych, kdybych rekl, ze me to nenapadlo. Ale byl jsem dumyslnejsi. Chtel sem priradit nahodne cislo, ke kazde diskuzi jine, v rozmezi 0 - 100 :D

Dnes zkusim udelat vele-zmenu, kterou postrehnou jen velmi vnimavi jedinci a jen u nove zalozenych diskuzi. Pak mam jeste nejake jine plany, ale nerikam, ze cislovani nebude.

hodnocení

0x
už jsem to udělal, jedním vrzem i na bazine.cz :) Necham to nejakou dobu bezet a pak ten udaj zviditelnim. Zatim se jen sbira.

tradaaa, hotovo :)

u historie se pocet zobrazeni rovna poctu odpovedi, neni to pravda, ale nejak se s historii vyporadat musime :)

tesyk*
hodnocení

Hééézký a teď by to ještě chtělo tabulku hodnocení s nejpřečtenější otázkou.*ee*
no, ale to uz je fakt velka uchylarna *ua*
tesyk*
hodnocení

To jo, ale zase by nám to něco řeklo o tom, co lidi nejvíc zajímá. Co? No tak né, ale zkusil jsem to, no.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]