Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Džordž? Džordž

Od: dzordz* odpovědí: 9 změna:

Bré podoledne,

možná jste si všimli, že jsem tu nebyl (možná jste si ani nevšimli, že jsem tu kdy byl? :D). Ne, neumřel jsem, jen jsem někdy (loni) v létě shledal, že bych se potřeboval více věnovat jiným věcem. A pak ještě dalším jiným..

V průběhu času se mi však nastřádaly otázky, na které bych se rád zeptal, ale jak na potvoru jsem všechny krom dvouch zapomněl, tak zatím teda aspoň ty dvě. A když už jsem přešel od zlejch korporátníků k open-source, můžu v rámci celkového altruismu a bytí prospěšným a užitečným společnosti taky někomu s něčím poradit.

No nic, jdu se ptát :)

(prej míň než 8 znaků v názvu nestačí vyjádřit podstatu otázky, pff :p)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co nám tímto chtěl básník říci? *bzum* Otázku nevidím...

doplněno 10.05.14 16:36:

Omlouvám se,nevšimla jsem si:-D Tož,vítejte zpět:)

však jsme v rubrice "Vzkazy" ...tady otázka být nemusí

doplněno 10.05.14 16:44:

no tak já jsem zase na poradně dost nová, zdravím džordže, budete se potkávat *placni*

ladinpraha*

Chtěl tím říct, že je tu rád zase mezi námi. Rádci mizí a zase se objevují a mnohdy si toho pro nedostatek času ani nevšimneme. A Džordž je přece starý známý.

Džordži, vítej zpátky.

dzordz*
10.05.14 19:10
hodnocení

Tak tak. *jasne*

hodnocení

0x
Všimli? Všimli :)

hodnocení

0x

;) To je dobře, že jste se vrátil *palec*

hodnocení

0x

Džordžíku, musím se smát. Občas u lidí přemýšlím, z čeho vznikl jejich nick. U Tebe by mě ten Džordž vůbec nenapadl. Myslela jsem si, že jsi Z. Drozd /třeba Zdeněk, Zbyněk/ a že sis to jen dal pozpátku. To jsem tedy zase jednou prohádala. *smich* Jaga.

dzordz*
hodnocení

Kdepak, je to reálná přezdívka, kterou známí obvyklé vyslovují přehnaně uhozeně a neanglicky :D

A vtipné je, že se Jiří vůbec nejmenuju :)

korina*

milá babojago! na čarodejnici nevypadáš, ale proč já a Korina. Moc se mi to jméno líbí, jmenovala se tak moje milovaná fenka chodského ovčáka a té jsem to jméno dala -Korinka po holandské spisovatelce Korině Hofmanové, napsala známou knihu která byla sfilmována "Bílá Masajka " mám všechny tři díly a je to její autobiografie. zdravím všechny - Korina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]