Nejste přihlášen/a.
Bré podoledne,
možná jste si všimli, že jsem tu nebyl (možná jste si ani nevšimli, že jsem tu kdy byl? :D). Ne, neumřel jsem, jen jsem někdy (loni) v létě shledal, že bych se potřeboval více věnovat jiným věcem. A pak ještě dalším jiným..
V průběhu času se mi však nastřádaly otázky, na které bych se rád zeptal, ale jak na potvoru jsem všechny krom dvouch zapomněl, tak zatím teda aspoň ty dvě. A když už jsem přešel od zlejch korporátníků k open-source, můžu v rámci celkového altruismu a bytí prospěšným a užitečným společnosti taky někomu s něčím poradit.
No nic, jdu se ptát
(prej míň než 8 znaků v názvu nestačí vyjádřit podstatu otázky, pff :p)
A co nám tímto chtěl básník říci? Otázku nevidím...
Omlouvám se,nevšimla jsem si Tož,vítejte zpět
však jsme v rubrice "Vzkazy" ...tady otázka být nemusí
doplněno 10.05.14 16:44:no tak já jsem zase na poradně dost nová, zdravím džordže, budete se potkávat
Džordžíku, musím se smát. Občas u lidí přemýšlím, z čeho vznikl jejich nick. U Tebe by mě ten Džordž vůbec nenapadl. Myslela jsem si, že jsi Z. Drozd /třeba Zdeněk, Zbyněk/ a že sis to jen dal pozpátku. To jsem tedy zase jednou prohádala. Jaga.
Kdepak, je to reálná přezdívka, kterou známí obvyklé vyslovují přehnaně uhozeně a neanglicky :D
A vtipné je, že se Jiří vůbec nejmenuju
milá babojago! na čarodejnici nevypadáš, ale proč já a Korina. Moc se mi to jméno líbí, jmenovala se tak moje milovaná fenka chodského ovčáka a té jsem to jméno dala -Korinka po holandské spisovatelce Korině Hofmanové, napsala známou knihu která byla sfilmována "Bílá Masajka " mám všechny tři díly a je to její autobiografie. zdravím všechny - Korina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.