Zdravíčko, nechcete mi někdo pomoci? Potřeboval bych vymyslet 9 funkcí pro bazinu.cz. bude to stejne jako na poradte.cz. Podle bodů budete růst nebo klesat. Napadlo mě, že bychom to mohli ladit do kancelářna. Ale napády docházejí. Skončil jsem poměrně brzy: - asistent - junior manager - senior manager - ředitel Nechci ted rešit smysl tohoto povyšování atd., držím se toho, že na spoustě diskuzí to takhle funguje, ačkoliv to nic moc neznamená. Díky za pomoc!
Musí to opravdu být zrovna tituly? Proč nezvolit každému známé karetní symboly? Nejlépe z mariášek. Je jich osm, to je počet tak akorát. A nejlepší je ESO! Má to zvuk a je to jednoduché... Na Bažinu se to navíc docela hodí. Je to ale jen můj návrh...
je to vyborny napad, ale kdyz tak o tom premyslim, tak ani to co jsem navrhnul ja, se moc nehodi. Nic z toho nevyjadruje BAZINU. takze zkusme neco ve stylu: - blátonožka - vodník - baheník - vrchní bažiník atd
Co takhle na začátek jikra nebo potěr, když už jsme u těch vývojových stadií. Další inspiraci? Čolek, mlok... Když jsme v tom vodním světě... imago, larva...
Na Poraďte to seřazení má celkem logiku, ale proč"tituly"na Bažině?
Koukej co máme v Budějicích: Kód /Název /Dostupnost /Záruka /Info /Cena /Cena s DPH /Poplatky 2055160366 /2GB /DataTraveler Mini Fun USB drive Kingston /skladem /60 měs. /408,00 /485,50 /24,60 :P
ty me teda zlobis, ve ctvrtek jsem si ji objednal nekde v Brne, pac sem se bal, ze se to prestalo vyrabet a nechtel jsem o ni prijit. Samozrejme ji meli drazsi
Dyď jsem ti řikal že tu mam nějakou slevu I když na tomhle je to pár korun... Vidíš to,já si včera objednal Corsair,také 2GB to zas bude bordelu na flash disku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.