Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky

Od: fido* odpovědí: 5 změna:

Admine, když si zadám dole "Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky"

tak stejně nikdy nic na meil nechodí. Mohl bys na to kouknout? Třeba desítky lidí náhodně procházejících nějaká otazka zaujme a pak jim nepříjde zpráva. ( a přijdeš o náhodné čtenáře)

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, asi nějaký problém bude, protože já zase už nějaký čas nedostávám na mail vnitřní poštu nebo zprávu o přejmenování otázky. Ale, ještě si zkontrolujte, zda tam v té otázce uvádíte správnou mailovou adresu. Zdravím!

doplněno 02.02.14 09:56:

fido - jak se říká, tak moudrost přichází se stářím - ale, někdy se stane, že stáří přijde samo.

A stará adresa = dobrá adresa.

fido*
hodnocení

Bene jsem rád za podporu a potvrzení.

Za poslední tři roky dostávám od Admina jen sprchu, že chyba je vždy jen u mne. Mám staré zařízení, staré myšlení, starý přístup, starý prohlížeč. Teď mě napadá, že meil jsem si pořizoval ještě na Atari. Třeba je to tím, že adresa je stará :)

NENE , ale vážně. Admine, nefunguje to.

alileta*
hodnocení

0x

Mně odpovědi na otázky - tam, kde jsem se k jejich odběru přihlásila - do mailu chodí. Ovšem nenapadlo mě kontrolovat, zda všechny.

Problém se tedy zřejmě neobjevuje jaksi šmahem, ale jen někdy, někde, u někoho, za určitých podmínek...

Registrovaní to mají snazší, vidí odpovědi které v profilu čekají k odeslání a jde tak zjistit zda se ztrácí cestou nebo už na počátku.

hodnocení

0x
Bez mailu, který mas mít přihlášený ti nic nepovím, nevím který je tvůj. To bys ho musel zadat už při vložení příspěvku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]