Nejste přihlášen/a.
Admine, když si zadám dole "Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky"
tak stejně nikdy nic na meil nechodí. Mohl bys na to kouknout? Třeba desítky lidí náhodně procházejících nějaká otazka zaujme a pak jim nepříjde zpráva. ( a přijdeš o náhodné čtenáře)
Děkuji
Dobrý den, asi nějaký problém bude, protože já zase už nějaký čas nedostávám na mail vnitřní poštu nebo zprávu o přejmenování otázky. Ale, ještě si zkontrolujte, zda tam v té otázce uvádíte správnou mailovou adresu. Zdravím!
doplněno 02.02.14 09:56:fido - jak se říká, tak moudrost přichází se stářím - ale, někdy se stane, že stáří přijde samo.
A stará adresa = dobrá adresa.
Bene jsem rád za podporu a potvrzení.
Za poslední tři roky dostávám od Admina jen sprchu, že chyba je vždy jen u mne. Mám staré zařízení, staré myšlení, starý přístup, starý prohlížeč. Teď mě napadá, že meil jsem si pořizoval ještě na Atari. Třeba je to tím, že adresa je stará
NENE , ale vážně. Admine, nefunguje to.
Mně odpovědi na otázky - tam, kde jsem se k jejich odběru přihlásila - do mailu chodí. Ovšem nenapadlo mě kontrolovat, zda všechny.
Problém se tedy zřejmě neobjevuje jaksi šmahem, ale jen někdy, někde, u někoho, za určitých podmínek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.