Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlepšení nebo cesta do pekel?

Od: admin® odpovědí: 31 změna:

Dnes jsem si prošel několikero (to je slovo!) diskuzí a zjistil, že se v nich rozjiždějí diskuze úplně mimo téma. Vůbec to ničemu neškodí, pokud se nakonec dostane odpovědi na původní otázku. Ačkoliv pochybuji o tom, že ten kdo chce radu stojí o šarvátky mezi lidmi, které nezná.

Celé to však zkresluje naše statistiky. Jsou 2 varianty:
1) necháme vše při starém a budeme doufat, že odpovědi mimo diskuzi budou uživateli ohodnoceny špatnými známkami.
2) budeme započítávat v jedné diskuzi jednu nebo max. 2 odpovědi od jednoho uživatele.

To je otázka do diskuze, co Vy na to? *nevi*

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Osobně si myslím že dohady a kecání jsou hlavně ve vzkazech a ve volné diskuzi (neprojížděl jsem to teď :)), občasné OT si myslim nezaškodí a ten kdo to nepřehání tak alespoň třeba pobaví...pokud myslíš diskuze typu Agáta tak to bych tedy rovnou zamkl tam nebylo co řešit od začátku,ale určitě bych to neomezoval na jednu nebo dvě odpovědi od uživatele (když si projdeš diskuze tak uvidíš že občas je i více odpovědí *ua*)

Co z toho plyne? Nechal bych to a řešil maximálně ty odchylky...

Pekelníku já ty smajly zbožňujuuuu *hej**cert*

25gowron*
Maverick ma naprostou pravdu ..
hodnocení

jakoze i tobe se ty smajlici libi? :D
styx*
Je to super že je tu více smajlů*ua* Já jsem závislí na těch ze skypu ty tu asi nebudou *smich* T7 jo ty admine už zase odbíháme od primární diskuse:D

Tobě nestačí to co tu je? *bzum*

*smich*:P

25gowron*
smajly se mi taky libi ... ale hlavne sem reagoval na nazor o zmenach ...
jaja28*
Smajlíci jsou suprovííííííííííííííííí*hej*

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jsem určitě pro bod 2. Vyhneme se tak umělým diskuzím typu motokára, lis na brikety, veteráni či vodíkový pohon atp, které zajímají jen pár lidí, kteří by si mezi sebou mohli navázat spojení a řešit tyto specializovaná témata. Co se týká zmíněných šarvátek,ty se téměř vždy odvíjejí na diskuzi.Jsem však pro to,aby se k nim využívalo výhradně vnitřní pošty.Admine,jinak dík za úsilí posledních dnů,tvá snaha je patrná.
tesyk*

Já navrhuji, aby se zobrazovaly jenom otázky, na které odpoví Kibic. To je totiž ten správný ideologický vůdce, který pozná které otázky zaujmou kolik lidí a které z nich jsou vhodné či nevhodné pro ostatní. Což?

Ale,no tak tesyk,tak tomu jistě není.Prostě to vidím tak,že je otázka,já na ní odpovím,přijde ještě další doplňující otázka,já odpovím a potřetí již upozorním na to,že jsou další otázky zbytečné a nebo je převedu do soukromé diskuze.Rozhodně tu nejsem proto,abych posuzoval témata.Vidím-li však desítky jednosměrných odpovědí,které zajímají opravdu jen minimum tazatelů,považuji adminův návrh za perspektivní.Já jsem si ani neuvědomil,že ti dupu na kuří oko,až tvou reakcí nyní zjišťuji,že jsem si vybral zrovna tvá témata.Tak se hned nečerti,nebylo to rozhodně konkrétní vyjádření.
tesyk*

Přátelé, mě asi uniká smysl toho, co chcete vlastně docílit. Mě se třeba líbí otevřenost tohoto webu a i diskuze na něm. Jsou, pravda, témata která mě nezajímají, třeba latentní tetanie, no tak je prostě nečtu. A naopak si se zájmem přečtu jak léčit zánět poševního otvoru, přestože a to mi věřte, se mě osobně nedotýká. Nezdá se vám, že se to nějak začíná všechno podřizovat jenom tomu bodování? Opakuji, zrušme ho. Pro mě je tento web přínosem i poznáním nových virtuálních přátel. To čtu nějakou otázku a ještě dřív, než na ní někdo odpoví, tak si tipuju odpovědi jak kdo zareaguje. Učím se s tím stále poznávat lidi a zkuste si to sami, je to celkem zajímavý, jak dalece a snadno se dají odhadnout reakce lidí, které jste v životě neviděli. Chápu, že nosná myšlenka je radit, ale neořezávejme diskuze jenom proto, že nepodávají konkrétní a dokonalu radu. Neboť již klasik Jára da Cimrman pravil, že člověk se nepotřebuje dorozumět, ale že se potřebuje vykecat.

miljan*
tesyk, přímo jako kdybys mi četl myšlenky. Zrušit bodování jsem navrhoval před mnoha a mnoha léty, když jsem byl napadán, že si svými"vtipnými"*ua* poznámkami zvyšuji skore. Ale holt někteří si na bodování potrpí. A nebo ještě lepší by byla možnost si zvolit jestli chci být bodován a nebo ne. Já nechci být bodován, připadám si jako ve škole.
hodnocení

to je velice zajimava myslenka :) uvazuji jak to zrealizovat. Budete se smat, ale co takhle udelat neco ve stylu galerie cestnych clenu, kteri nechteji sbirat body?
v druhe verzi bychom mohli davat 1kc za kazdou odpoved, ktera se nepricita do hodnoceni, posilat na nejake bezva konto :)
jj, schvalne jsem prestrelil, takze me nezastrelte. Ale myslenka v tom teda je! *smich*
tesyk*
Tak schválně, kdo z top 10 dle počtu hodnocení chce být bodován? Já ne.
jaja28*
Tesyku jsem při tobě. Já bych se také přikláněla ke zrušení bodování, protože podle mě v dosti případech, jak tak procházím jednotlivé příspěvky, neodpovídá hodnocení kvalitě odpovědi. Někdy mě to hodnocení připadne jako škodolibost, nebo snaha poškodit toho druhého. Myslím, že tady jde opravdu o to, aby jeden poradil, nebo pomohl s problémem tomu druhému. Mám za to, že pak dotyčného i dost zamrzí, že za odpověď, nad kterou strávil přece jen nějakou dobu a odpovídá s tím nejlepším úmyslem, nakonec dostane kouli. Takže já jsem pro zrušení bodování..
No,mě to může bejt celkem jedno,bodů mám už přehršli,ale můžu bejt jako sběratel budů nečestnej člen?Zrušme tedy kvantitu,ale ponechme kvalitu!
styx*
Tahkle se to už praktikovalo v měsíčním hodnocení. No mě by nevadilo kdyby nebyli body ale přecijenom nepotěší vás když se vidíte v nějakém tom top? *cert*
25gowron*
To si pis ze me to potesi ... *cert*
Nejsou naci cestni uzivatele al bunda a spider?
Mozna bych se taky pridal mezi cestne ... ;)

Páni tady se dnes debatilo *hej*

Ne ale vážně, já nevim co máte s bodama, body jsou zrušené teď se počítá jen počet odpovědí takže proč se všichni hádáte? Normálně se to praktikuje i na jiných fórech (třebas pctuning,warforum...) a nikde se nehádají kdo má více či méně odpovědí. Proč zrovna tady je to takový problém? Může za to tabulka TOP 10 že je tolik na očích? Možná že jo ale mě se zdá že TOP vadí jen pár lidem, ostatní to berou úplně normálně. Za sebe a myslim si že i za ostatní z TOP mohu říct že pro nás je čest být vidět v TOP a v žádném případě to neznamená že budou hůže odpovídat či tak něco. Ten kdo nechodí na toto fórum jen kvůli tomu být viděn v TOP ale chodí sem proto že je tu dobrý kolektiv,supr fórum a nejlepší admin *smich* tak mě chápe,ostatní si jen řeknou tomu se to mluví když má 940 odpovědí, ano mam,taky jsem tu už docela dlouho a"moje"podskupiny kam chodim nejvíce jsou tu dost časté...

šťastná*

Tesyku... Ty mi mluvíš z duše! Já osobně bodování nemusím, neradím proto, abych získávala body nebo jiná hodnocení. Nebývám na tomto webu pravidelně a mívám kratší či delší výpadky. Neodpovídám proto na otázky, o kterých si myslím, že již nejsou aktuální, a moje rada s několikadenním či týdenním zpožděním už nebude mít žádný efekt. A také nevidím důvod, proč bych měla reagovat na dotaz, na který už někdo z kolegů poradců věcně (či správně - chcete-li) odpověděl přede mnou. Snad jen tehdy, když si myslím, že bych mohla odpověď něčím doplnit. Tak se na to dívám já. Dokážu si ale představit, jak někoho baví soutěžit a těší ho, že je prostě nej... Někde jsem četla, že zvlášť mužům je tato vlastnost přirozená. Pánové poradci - Vy to máte prostě v genech! A proto Vám opět přenechávám prostor pro další diskusi na zdejší téma... Tento web je mým oblíbeným a chodit zde budu ráda, ať už se bodovat bude, či ne.

nensy*
TESYK-*hej*souhlasím s Vámi...*ua*.Body zrušit .Nesmím psát jinak dostanu*ee*.SO.

doplnit odpověď
hodnocení

zase ja a zase uplne mimo tema (ale vzdycky hledam nejakou aktualni diskuzi s timhle jadrem)...

Vcera vecer jsem hodne vylepsil bazina.cz, kdo najde 5 rozdilu? *hej*

NB: vlastni avatary zustaly,"serverovske"jsou vyresetovany, proto si je prosim rychle zaberte zpatky. pokud by vas nekdo predbehl dejte mi vedet (ukradneme je zpatky) :)

Dobrá práce... A to řikáš že nejsi grafik? *hej*

akorát jsem myslel že jsem na bažině registrovanej a vono asi ne *ee*
No nic teď na to dlabu páč jsem v práci a co se má dělat v práci? No jasně když odečtu sličné kolegyně tak co zůstane (mimo oběda?)...správně práce...takže já si přidělim nějakou práci *ua*

hodnocení

registrovany jsi, dokonce ti prisel i mail at se prihlasit do 7 dnu nebo budes smazan :) neprisel?
Grafik nejsem, ale docela se to povedlo. titulek delal ale opravdovy grafik (stejny jako u poradte.cz)

Mno jo máš pravdu přišel a dokonce i s heslem které jsem nevěděl *ua*
Já bych na ten mail přišel doma,nepatřim k těm co lezou na mail jednou za rok *smich*

Jen taková jedna technická...proč jsou ty smajly takový seklý vpravo *nevi* hlavně tyhle*smich*:);):(

hodnocení

asi te to prekvapi, ale usekava jen IE, nevim co mu vadi. Zkusim to prohnat Fireworksem a uvidime.
Aha...no já mam v práci jen IE, doma jsem to v Opeře pořádně ani nezkoušel ;)

Vypadá to velmi pěkně,je to ségra od Poraďte.cz...?
hodnocení

kdepak segra, vlastne nevlastni bracha :)
jaja28*
Ale, ale, ten bažina? *ee**smich*
hodnocení

no jo, člověk může být vtipný, ale musí u toho i přemýšlet. *bzum*:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]