Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem si prošel několikero (to je slovo!) diskuzí a zjistil, že se v nich rozjiždějí diskuze úplně mimo téma. Vůbec to ničemu neškodí, pokud se nakonec dostane odpovědi na původní otázku. Ačkoliv pochybuji o tom, že ten kdo chce radu stojí o šarvátky mezi lidmi, které nezná.
Celé to však zkresluje naše statistiky. Jsou 2 varianty:
1) necháme vše při starém a budeme doufat, že odpovědi mimo diskuzi budou uživateli ohodnoceny špatnými známkami.
2) budeme započítávat v jedné diskuzi jednu nebo max. 2 odpovědi od jednoho uživatele.
To je otázka do diskuze, co Vy na to?
Osobně si myslím že dohady a kecání jsou hlavně ve vzkazech a ve volné diskuzi (neprojížděl jsem to teď ), občasné OT si myslim nezaškodí a ten kdo to nepřehání tak alespoň třeba pobaví...pokud myslíš diskuze typu Agáta tak to bych tedy rovnou zamkl tam nebylo co řešit od začátku,ale určitě bych to neomezoval na jednu nebo dvě odpovědi od uživatele (když si projdeš diskuze tak uvidíš že občas je i více odpovědí
)
Co z toho plyne? Nechal bych to a řešil maximálně ty odchylky...
Pekelníku já ty smajly zbožňujuuuu
Já navrhuji, aby se zobrazovaly jenom otázky, na které odpoví Kibic. To je totiž ten správný ideologický vůdce, který pozná které otázky zaujmou kolik lidí a které z nich jsou vhodné či nevhodné pro ostatní. Což?
Přátelé, mě asi uniká smysl toho, co chcete vlastně docílit. Mě se třeba líbí otevřenost tohoto webu a i diskuze na něm. Jsou, pravda, témata která mě nezajímají, třeba latentní tetanie, no tak je prostě nečtu. A naopak si se zájmem přečtu jak léčit zánět poševního otvoru, přestože a to mi věřte, se mě osobně nedotýká. Nezdá se vám, že se to nějak začíná všechno podřizovat jenom tomu bodování? Opakuji, zrušme ho. Pro mě je tento web přínosem i poznáním nových virtuálních přátel. To čtu nějakou otázku a ještě dřív, než na ní někdo odpoví, tak si tipuju odpovědi jak kdo zareaguje. Učím se s tím stále poznávat lidi a zkuste si to sami, je to celkem zajímavý, jak dalece a snadno se dají odhadnout reakce lidí, které jste v životě neviděli. Chápu, že nosná myšlenka je radit, ale neořezávejme diskuze jenom proto, že nepodávají konkrétní a dokonalu radu. Neboť již klasik Jára da Cimrman pravil, že člověk se nepotřebuje dorozumět, ale že se potřebuje vykecat.
Páni tady se dnes debatilo
Ne ale vážně, já nevim co máte s bodama, body jsou zrušené teď se počítá jen počet odpovědí takže proč se všichni hádáte? Normálně se to praktikuje i na jiných fórech (třebas pctuning,warforum...) a nikde se nehádají kdo má více či méně odpovědí. Proč zrovna tady je to takový problém? Může za to tabulka TOP 10 že je tolik na očích? Možná že jo ale mě se zdá že TOP vadí jen pár lidem, ostatní to berou úplně normálně. Za sebe a myslim si že i za ostatní z TOP mohu říct že pro nás je čest být vidět v TOP a v žádném případě to neznamená že budou hůže odpovídat či tak něco. Ten kdo nechodí na toto fórum jen kvůli tomu být viděn v TOP ale chodí sem proto že je tu dobrý kolektiv,supr fórum a nejlepší admin tak mě chápe,ostatní si jen řeknou tomu se to mluví když má 940 odpovědí, ano mam,taky jsem tu už docela dlouho a"moje"podskupiny kam chodim nejvíce jsou tu dost časté...
Tesyku... Ty mi mluvíš z duše! Já osobně bodování nemusím, neradím proto, abych získávala body nebo jiná hodnocení. Nebývám na tomto webu pravidelně a mívám kratší či delší výpadky. Neodpovídám proto na otázky, o kterých si myslím, že již nejsou aktuální, a moje rada s několikadenním či týdenním zpožděním už nebude mít žádný efekt. A také nevidím důvod, proč bych měla reagovat na dotaz, na který už někdo z kolegů poradců věcně (či správně - chcete-li) odpověděl přede mnou. Snad jen tehdy, když si myslím, že bych mohla odpověď něčím doplnit. Tak se na to dívám já. Dokážu si ale představit, jak někoho baví soutěžit a těší ho, že je prostě nej... Někde jsem četla, že zvlášť mužům je tato vlastnost přirozená. Pánové poradci - Vy to máte prostě v genech! A proto Vám opět přenechávám prostor pro další diskusi na zdejší téma... Tento web je mým oblíbeným a chodit zde budu ráda, ať už se bodovat bude, či ne.
zase ja a zase uplne mimo tema (ale vzdycky hledam nejakou aktualni diskuzi s timhle jadrem)...
Vcera vecer jsem hodne vylepsil bazina.cz, kdo najde 5 rozdilu?
NB: vlastni avatary zustaly,"serverovske"jsou vyresetovany, proto si je prosim rychle zaberte zpatky. pokud by vas nekdo predbehl dejte mi vedet (ukradneme je zpatky)
Dobrá práce... A to řikáš že nejsi grafik?
akorát jsem myslel že jsem na bažině registrovanej a vono asi ne
No nic teď na to dlabu páč jsem v práci a co se má dělat v práci? No jasně když odečtu sličné kolegyně tak co zůstane (mimo oběda?)...správně práce...takže já si přidělim nějakou práci
Mno jo máš pravdu přišel a dokonce i s heslem které jsem nevěděl
Já bych na ten mail přišel doma,nepatřim k těm co lezou na mail jednou za rok
Jen taková jedna technická...proč jsou ty smajly takový seklý vpravo hlavně tyhle
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.