Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zase bezva triko

Od: uska* odpovědí: 6 změna:

Chci poděkovat adminovi za zaslání překrásného šedého trika, červených již bylo dost. Doma si ze mne dělají legraci zda si dělám novou výbavu. Ale semotamo si někdo moje triko vypůjčí, takže kdyby trika byla na prd, tak by mi je potají nebrali. Hezké triko, dobrej matroš, díky. Uška

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Uško, gratuluji k tričku *slunce*, vím, že jsou fakt kvalitní a dobře se nosí.

Jen jednu aktuální příhodu z minulého víkendu:
- o mně kamarádi vědí, že nerad nosím trička, když nevím co je na nich napsáno. Takže mne z hecu kontrolují, jestli vím, co na tom tričku je anglicky či čínsky zobrazeno a jestli to umím vysvětlit a přeložit do češtiny - protože podle mne ten, kdo neví co má na hrudi napsáno, je trošku blb...
- a v sobotu na mne jeden kámoš nastoupil, ať odhalím hruď (tričko pod vestou) a pochlubím se. Chvíli zíral na logo poradny a webovou adresu a pak se otázal: "A to fakt funguje?" A já říkám: "No, docela jo, když tam rozdávaj trička a samolepky" - a ukázal jsem na "čumák" od služebního Tranzita. :)
"No tak to se tam podívám..." byla jeho odpověď před mnoha svědky.

Takže trošku reklama pro našeho Admina, a také trošku závazek pro mne, že tu nemohu tvrdit kraviny. Protože moje přezdívka Hop není jen pro tuto poradnu, ale pro celý můj současný život. Hezký den... :)

hodnocení

0x

zbývá jedno nevyzvednuté triko, tak to by se mi tentokrát nic nemuselo vrátit zpátky *palec*

zwiki*

já ještě žádné nemám... :(

pane Bože dej abych vyhrál... alespoň milion...

po 2 letech: Bože, dej abych vyhrál, tolik to potřebuji...

Bůh: tak už si konečně vsaď!

ben®

Dobrý den, pane kolego nezoufejte - já také ještě žádné tričko s logem poradny nemám. Ale, možná to bude tím, že jsem si nepodal dosud žádost. Zkuste si podat tu žádost a myslím, že už na to máte vhodné skóre. Zdravím!

doplněno 16.07.14 20:16:

hop - aha, asi máte pravdu. Měl jsem za to, že minimum je 40, ale asi to bude 55. No, to už kolega dá lehce.

hop®

Myslím, že ještě nemá potřebné "skóre" ! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]