Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slušná odpověd KIBIC....

Od: nensy* odpovědí: 16 změna:
KIBIC jen Vy se tak mužete ponižit a uražet *bzum*odejit mužete jen z poradte Vy.Proč mě urážíte ještě jeden dopis který mě poniži a něco si předčtete od mého muže.Měla jsem Vás za inteligenta,ale co jste mě napsal tak to jsem poznala Vaší inteligenci tak prosím dost*bzum* já Vás nauražím a nepřejte si co Vám napiše muj muž.*bzum**bzum*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Reste si to pres PM *stop*
co je PM? (asi jsem natvrdly).
Nensy: pokud je k Vam nekdo hruby a mate pocit, ze to neni fer, inkriminovany vzkaz nemazte a napiste mi jeho cislo (to je ta cislovka na konci, napr. posta_cist.php?idkey=12 tedy 12).
Nechci, aby mel nekdo pocit, ze na postu resp. vzkazy se nevztahuji stejna pravidla jako na cele poradte.cz
25gowron*
Myslel sem tim soukromou zpravu .. (Personal Message)...
Myslim si ze kdyz uz s nekym zacnu resit neco pres postu :) .. tak at to tam zustane ... takhle bychom se zase mohli dostat k pekny hadce ...jako kdysi ..
mil®
10.03.07 07:12
souhlas!
nensy*
hodnocení

25gowvron-Jen prozba Vás by to nevytočilo tak hezký dopis...tady už mě dal pokoj ale, už mě to posila raději poštou.
25gowron*
Je to pravda, asi by me to vytocilo a dost, a pravdepodobne bych mu neco napsal ...Uprime receno neco v podobnym stylu - ale neberte si ze me priklad ..
nensy*
hodnocení

ADMIN-Já se omlovam že jsem to dala sem ale, to co mě napsal do pošty mě tak vytočilo:( že jsem to dala sem.Dopis jsem dostala na muj mail jedině to skopirovat a dát sem.Jen nepochopim co jsem mu udělala nikdo si nedovolil mě tu tak napadat jen KIBIC... ty urážky už musi skončit začalo to tady ted už mě piše přímo dpisi tak já prosím už dost.SO.
nensy*
hodnocení

Děvče zlatý,pokud nemáte životně důležitej důvod se vyjadřovat k mým vyjádřením,nečiňte tak.Dal jsem vám již několikrát najevo,že jste jaksi nedbalá v myšlení i ve vyjádření toho,co považujete za nezbytně nutné sdělit svému okolí.Využívám proto velmi rád této diskrétní cesty k následujícímu sdělení:

NESERTE MĚ UŽ!

Tento e-mail je přeposlaná interní pošta poradte.cz. Pokud si toto přeposílání nepřejete můžete ho kdykoliv zrušit ve Vašem nastavení na poradte.cz TAK TO JE DOPIS PANA KIBICE.

ja myslim, ze je na case, abyste se zacali respektovat. Zdrzeli se silnych slov a dali moznost, aby tu zavladla pohoda. Pokud Vam s tim muzu pomoct, dejte mi vedet.

nensy*
hodnocení

ADMIN- Kdyš si předčete v několika radách tady jsem dala KIBIC... za pravdu a za to mě napadl jinak myslím že Zwiky má pravdu raději odejit z poradte na BAŽINU tam aspon uznaj za pomoc KIBIC jen přeju hodně porad tady jste tu panem Vy...:).
al bunda*

Ale Nensy, tohle přece není potřeba. Prostě si pana kolegy Kibice nevšímejte, nereagujte na něj a buďte v klidu. Ono ho to časem přejde...
A pan kolega Kibic si přestane všímat Vás, jak předpokládám a doufám.
Hezký den.

jaja28*
Admin mluvíš mi z duše. Myslím, že tento veb je o tom, aby pomáhal a radil ostatním. A teď se mi zdá, že si nedokážeme poradit sami sobě. Když budeme respektovat jeden druhého, tak tady ta pohoda určitě zavládne. Já jsem pro, všemi deset, aby to tak bylo.*stop*

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

nensy-jak vidím tak KIBIC se nevyjádřil k dopisu který vám poslal mailem.Asi zpytuje svědomí ,že to trochu přehnal.Bylo by dobré se vzájemně udobřit a domluvte se ,že se budete ignorovat tady i v soukromí.Pak je tu ještě varianta -přestat chodit na tento web a budete mít od různých kibiců pokoj.Hezký den..:)

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Pani Solerová,máte velmi krátkou paměť.Několikrát jsem vás mailem žádal,abyste nereagovala na mé příspěvky,vždy sem se dočkal invektiv.Pak sem zareagoval teprve veřejně a tam sem pochopil,že je tu soudnost potlačena nestoudností.Zařek sem se a nereagoval na jakýkoliv vaše další projevy ve vztahu ke mě.Nyní,po dalšim lepení se na mý vyjádření,využil sem soukromého mostu a znovu,opravdu důrazně upozornil na to,že mi vadí spojitost mezi vyjádřením mojim a vaším.Schvalování mých vyjádření vámi mne opravdu uráží.To,že ste zveřejnila můj soukromý vzkaz vám,dost napovídá o vašem intelektu.Doporučuji vám,používejte možnosti diskuze mezi jednotlivci v soukromí,tato funkce byla mnou i ostatními přijata s povděkem,nejsem ale přesvěčenej o tom,že sem to já,kdo ji pochopil špatně.

Tedy,pani Solerová,nechcete-li,abych na vás reagoval,nereagujte na mé příspěvky!

nensy*
hodnocení

KIBIC-Prosím JÁ Vám opravdu doporučuji nechat se vyšetřit an psichiatriji*bzum*Vám jen děkuji jako jedinci že už Vám tady nebu překažet...SOLEROVA.
tesyk*
Převýchova není možná...ani žádoucí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]