Nejste přihlášen/a.
Zdravim Admine, vim že jsem otravný ale mam 3 dotazy/návrhy
1) nešlo by některé fuknce jako třeba hyperlink zprovoszit i pro jiné prohlížeče než je IE6?
2) v reakci na tuto otázku poradte.cz/... by možná nebylo špatný zavést nějakou funkci jako je u IE6 hyperlink při které by se objevilo nějaké okno které by se neformátovalo a bylo by to něco jako citace kde by šlo zadávat cesty a podobné věci...
3) počet smajlíků bych hlasoval za rozšíření, hlavně tu nemam ten 2. nejdůležitělší po vytlemenym a to je ten
neboli s vypláznutym jazykem ![]()
Pokud mě chceš uškrtit tak se domluv se šéfem páč kdyby jsi mě uškrtil před víkendem tak by tě asi taky sejmul páč by za mě musel do práce ![]()
Jo ještě 4) ta reklama uprostřed otázek a za stromem odpovědí už takhle zůstane?
Jinak mravenci jsou supr zvlášt ty v noci
skrceni nebude ![]()
1) editor neni muj, je to openSource a s tim fakt nehnu ![]()
2) to je to same jako 1)
3) uz o tom dlouho premyslim, takze diky za popohnani
4) pod stromem ano (zmizela na oplatku z menu), v seznamu uz zadna neni a ani nebude (pokud nepocitame polovicni v titulku)
tak pojdme vyresit ty zkratky na smajliky, tady je muj navrh:
![]()
, ![]()
![]()
, ![]()
8), 8-)
:D:D, ![]()
:P
, :P
*mlask*
![]()
, ![]()
(čti fň)
![]()
![]()
*nevim*
*divoch*
To bylo hodně násilný, nic mě nanapadalo. tak jak?
(některé zkratky se rovnou převedou na smajlíky, ale nechce se mi to teď řešit
)
Jo supr,
možná bych navrhl jedno zjednodušení a to
a
bych tal jeden smajl na
popřípadě
a druhý klidně jako
( popř
( je to jen návrh, se zbytkem nemam problém a pokud by přesně tenhle seznam (obrázek a zkratka) mohl být někde jako odkaz v okně pro odpověď tak to bude supr ![]()
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.