Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vylepšit poradte.cz

Od: maverick® odpovědí: 8 změna:

Zdravim Admine, vim že jsem otravný ale mam 3 dotazy/návrhy
1) nešlo by některé fuknce jako třeba hyperlink zprovoszit i pro jiné prohlížeče než je IE6?
2) v reakci na tuto otázku poradte.cz/... by možná nebylo špatný zavést nějakou funkci jako je u IE6 hyperlink při které by se objevilo nějaké okno které by se neformátovalo a bylo by to něco jako citace kde by šlo zadávat cesty a podobné věci...
3) počet smajlíků bych hlasoval za rozšíření, hlavně tu nemam ten 2. nejdůležitělší po vytlemenym a to je ten :-P neboli s vypláznutym jazykem :)

Pokud mě chceš uškrtit tak se domluv se šéfem páč kdyby jsi mě uškrtil před víkendem tak by tě asi taky sejmul páč by za mě musel do práce *smich*

Jo ještě 4) ta reklama uprostřed otázek a za stromem odpovědí už takhle zůstane?

Jinak mravenci jsou supr zvlášt ty v noci

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

skrceni nebude :)

1) editor neni muj, je to openSource a s tim fakt nehnu :(
2) to je to same jako 1)
3) uz o tom dlouho premyslim, takze diky za popohnani
4) pod stromem ano (zmizela na oplatku z menu), v seznamu uz zadna neni a ani nebude (pokud nepocitame polovicni v titulku)

par smajliku bylo vymeneno, dalsi budou nasledovat :)
hodnocení

Už je testujiiiii (Z IE6) :P

*smich**cert**pusa**stop* hustyyyyy a ty zbyle taky...počkej těch smajlů co teď budu dávat *bzum**smich**smich*

tak pojdme vyresit ty zkratky na smajliky, tady je muj navrh:

:):), :)
;)*smich*, ;)
*smich* 8), 8-)
:D:D, :-D
*frajer* *frajer*
:P :-P, :P
*tuc* *tuc*
*pusa* *mlask*
*hi* *hi*
*bzum* *bzum*
:(:(, :(
*fn* *fn* (čti fň)
*ee* *ee*
*plac*:(
*ua* *ua*
*hej* *hej*
*nevi* *nevim*
*stop* *stop*
*srdce* *srdce*
*cert* *cert*
*afro* *divoch*

To bylo hodně násilný, nic mě nanapadalo. tak jak?
(některé zkratky se rovnou převedou na smajlíky, ale nechce se mi to teď řešit :))

Já je moc nepoužívám,ale je to dobrý.Sortiment nabízí vyjádření čehokoliv a to je důležitý.
hodnocení

Jo supr,

možná bych navrhl jedno zjednodušení a to :( a :( bych tal jeden smajl na :( popřípadě :( a druhý klidně jako :(( popř :(( je to jen návrh, se zbytkem nemam problém a pokud by přesně tenhle seznam (obrázek a zkratka) mohl být někde jako odkaz v okně pro odpověď tak to bude supr *ua**hej*

Maverickuuuu, uz je to hotove. Par zkratek jsem zmenil na kratsi, aby mi to licovalo.
Schvalne jak dlouho budes hledat inventar se smajliky :P
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]