Chtěl bych se s vámi tímto podělit o jednu zkušenost. Dneska jsem přeinstalovával WinXP. Zazálohoval jsem si z C všechny dokumenty a jiné věci které budu později potřebovat. (Ovšem na jednu jsem zapoměl. Byl to soubor bookmarks.html, který obsahuje záložky do Firefoxu. Mám jich už docela hodně a ztráta by byla dost strašná.) Takže jsem nabootoval z CD, provedl rychlé formátování a nainstaloval wokna. Pak jsem si nahodil pár nezbytných aplikaci a při instalaci Firefoxu jsem ihned věděl, co mi bude chybět. Sakra. Záložky. Spoustu věcí si zálohuju průběžně a i tento soubor záložek jsem měl, ale byl cca 3 měsíce starý. Škoda, o pár adres asi příjdu. Ale nevzdával jsem to. Spustil jsem program Restoration, který mi po několika minutách nabídl asi 60 000 možných souborů na disku. Nalezení bookmarks.html bylo pak už otázkou chvilky. Po jeho vydolování a uložení jsem ho zkusil načíst. A hle všechno to jede. Super. Ale řeknu vám, po formátu disku, instalaci Win a několika aplikací dostat z disku nepoškozený soubor je super zážitek s velkým mražením v zádech. Proč? Co asi najdu na HDD zakoupeném v bazaru... A může to být i váš disk. Takže bacha na to.
Pořád říkám, že nejlepší nástroj k vymazání pevného disku je kladivo...
25gowron*
Tak to s tebou souhlasim A spidere, tak to ja mam zas opacny zkusenosti ...nikdy se mi nepodarilo pres tenle programek obnovit. to co jsem potreboval ...jiny veci jo ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.