Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravdu velké změny?

Od: strejc® odpovědí: 42 změna:

Tak jsem si ponechal pár dnů prostoru pro vyjádření k hodnocení Velkých změn Administrátora. Bylo k nim již pár připomínek, ale nijaká se nedotýká podstaty. Co se tedy vlastně změnilo? TOP byl rozdělen na dvě alternativy, které vedou k zvýšení množství nekvalitních odpovědí, protože opět dává přednost kvantitě před kvalitou. A tak vznikly sice tabulky dvě, ale ani jedna nenapovídá o tom, co by mělo bejt u poradny důležitý. Kvalita zůstala v pozadí, její zhodnocení pro běžné návštěvníky zůstalo i nadále utajeno. Stupnice tzv. titulů byla zcela zdeformovaná, takže je tabulka nyní plná děkanů, profesorů atd. a je naprosto lhostejný, jestli něco věděj nebo ne. Tábor účastníků zdejší poradny se tak rozdělil na dvě části, z nichž jedna prahne po umístění v krátkodobém TOPu za každou cenu a ta druhá se mstí svými výlevy v příspěvcích odpovídajícím jejich úrovni. Já jsem doufal, že ty veliké změny přinesou hlavně změny ve směru k zvýšení kvality služeb této poradny, ale není tomu tak. Škoda. Dobře, ponechme tedy TOP měsíce, ale dělme jej koeficientem kvality odpovědí! Pak to snad bude mít smysl. Jsem kibic, jsem jím rád, ač se to spoustě lidí nelíbí. A jsem si i vědom toho, že tato poradna funguje v přímé závislosti na množství přihlášení (dneska ani kuře nehrabe zadarmo, jak jsem již mnohokrát psal). V tomto směru jí opravdu vycházím vstříc, ale nerad bych, aby její podstata byla postavena na hlouposti... Pokud se najdou lidé, kteří nesouhlasí s mým vyjádřením, předem je prosím o reakci v mezích slušnosti.

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

styx*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Souhlasím s Kibicem v hodnocení top 5. A ty Sprostý parchanty znam a na poradte píšou jen kvůli tomu aby udělali co nejvetší bordel*cert* Admin ale nelení a bojuje proti tomu takže se jich snad zbavíme:)
A jinak kibici nejsi až příliš krytycký náhodou?

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
I já souhlasím s Kibicem, jak jsem se již jednou zmínil. Nový systém považuji za horší.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
ja se nicemu nebranim... klidne z TOP5 udelame nejlepsich TOP5 v hodnocenych odpovedich nebo neco takoveho, coz? :)
hodnocení

V podstatě de vo to, naplnit otázku tazatele, kerej si jí logicky položí po přečtení rady: Jak dalece vážně mám brát tuto radu?

a z kouzelného sluchátka se ozvalo: ale prosím, jak si přejete...:)

Uvidíme. Myslím, že to ještě doladíme. Zkusíme pro začátek TOP5 podle hodnocení v měsíci. Už to běží!

hodnocení

Děkuji ti za dílo, ale chce to ještě, jak jsi psal, doostřit. Nechme tomu zase pár dnů...

25gowron*
Tak podle me je to lepsi nez podle poctu odpovedi , kvalita vs kvantita, nechme to zas nejaky cas ... a uvidi se :)
hodnocení

Skoro už je to i dobrý,ale je tam to zkreslení osamělejch odpovědí.Asi by se to dalo řešit zanešením jednotlivejch poradců do měsíčního TOPu až po zodpovědění alespoň pěti dotazů v danym třicetidenim období.
25gowron*
jjj neco takovyho by to chtelo ... protoze jinej je prumer ze 100 odpovedi a jinej z 10 ...
tady nekdo malo cte: Měsíční TOP není za kalendářní měsíc, ale tzv. klouzavých 30 dnů (resp. 30x24x60x60 vteřin). Započítávají se jen ti, kteří mají 10 a více odpovědí. :)
hodnocení

Asi to bylo na mě.Čtu poctivě a hodně,o kalendářnim měsíci sem nepsal,psal sem o daných třiceti dnech,samozřejmě že jejich začátek a konec se furt posunujou-kloužou.Zmínka o deseti a víc odpovědích v danym klouzavym třicetidenní mi unikla i při druhym pročtení.Ale beru to,má to konečně logiku.Ještě by mě zajímalo,proč je takovej bodovací odstup mezi rektorem a děkanem,dyž mezi děkanem a profesorem a dalšíma titulama:) je asi desetinovej.

Prostě sem kibic*smich* a za umolousený štyry stovky se na děkana zatim necejtim.A nensy určitě taky ne*smich*

děkan je prostě TOP. Ostatní hodnosti jsou násobky průměru. Myslím, že to začíná na 3,5 a pokračuje v řadě 3; 2,5; 2; 1,5 atd.
hodnocení

Hm,asi zase špatně čtu:)Tahle matematika mi ňák uniká,ale hřejivý je na tom to,že neni nijak podstatná.Prostě kibic:)
hodnocení

Ještě k těm deseti odpovědím-měly by to bejt ale ty,který sou hodnocený tazatelama nebo prostě čtenářema,proto si myslim,že jich stačí i jen pět.Jinak se stane to pokřivení tak,že stačí odpovědět dobře na jedinou otázku a pak devětkrát jakkoliv reagovat v nehodnocených sekcích,přesně tak jak se právě děje.Pokud sem někomu šláp na kuří voko,už se předem omlouvám.
jj, taky jsem na to myslel, ale to byl byl sloupecek v tabulce navic :)
no, uvidime.
hodnocení

Proč další sloupeček?

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
KIBIC-Tak tady s Vámi naprosto souhlasím mělo by to tak byt:)SO.

Admine něco na tom co říka Kibic je- chce aby v tom byli jen ti uživatelé kteří ne že mají 10 a víc odpovědí ale ti kteří byli ohodnoceni v 5 (10) a více odpovědích.

Mimo téma- admine zajímalo tě před čase rozhození stránky a chtěl jsi vědět když to udělá, tak mě se rozhazuje v IE6 SP1 tahle otázka...
koukni na obrázek

Opravdu velké změny?
jé, to byla moje chyba. Ztratil jsem se v DIVech a ukončil jej dřív než jsem měl. Omluva! :)

Fíha to je fofr...ale v pohodě mě to nevadilo :)

Ale další rébus,čim je způsobeno to zašedávání odpovědí? Já to zkousnu ale někteří nezkusí přejet myší aby se jim text zobrazil- tomu se nelze divit *smich*

Opravdu velké změny? #2
styx*
Pravda ty šedé odpovědi mě taky štvou. Nejhorší je že když se to začerní myší a klikne se zase to zešedne*smich*
hodnocení

Sem pomalej a proto mám pomalý řešení.Zmenším obraz,nebo stráku,nevim jak se tomu řiká,a pak tim torzem popojedu pod dolní hranu monitoru a pak pomalu zas nazpátky.Text je tam pak celej.:)
jaja28*
Já jsem přišla ještě na jednu možnost jak text přečíst a sice že ťuknu na odpovědět a to se pak schovaný text zobrazí naprosto v pořádku.
zašednutí se týkalo jen IE 6.0, udělal jsem malou úpravu (i graficky je to krapek lepší) a snad by to mělo být pryč. Bohužel nemůžu ověřit :)
Admin je king :)
Popravdě dělala mi to i Opera i když opravdu jen minimálně, IE na tom bylo hmmm řekněme o hodně hůř... čas ukáže *smich*

doplnit odpověď
hodnocení

0x
jen takovy maly test, vsichni prominou :)
Mohu jen z čisté zvědavosti a mladické nevědomosti vědět co máme prominout? :)
ti, co maji nastaveno upozornovani novinek v diskuzi, tak jeden mail navic a ostatni jeden prispevek, ktery nemel hlavu ani patu.
Jestlipak jste poznali kvuli cemu to bylo. Ne, nehadejte... :)

doplnit odpověď
hodnocení

0x
jak se Vam libi novy titulek poradte.cz?
PS: neni to moje prace, takze se nemusite bat kritiky :)
styx*
Je super!:) Jen nevím proč zrovna mravenci*smich*
jaja28*
Změna je moc pěkná, velice se mi líbí a proč zrovna mravenečci - no protože jsou pilní, užiteční a zmůžou daleko víc než sami váží. Takže takový příměr k nám bych řekla - no ne? chacha*smich*
mil®
Ferda práce všeho druhu.? *tuc*
25gowron*
Je to pekny ... ale vypada to ze ti mravenci jsou oba mimo .. *smich**smich**smich**smich**smich**smich**smich*
to ode dneška už neplatí :)

doplnit odpověď
hodnocení

0x
chtel jsem to nechat jako prekvapeni, ale nevydrzel jsem to :)
Pokud dnes budete nekdo od 20.00 na netu mrknete na nove NOCNI logo poradte.cz. Me pobavilo.
25gowron*
Urcite se podivam sem zvedavej, ale vic uz neprozrazuj ...
25gowron*
jéééé ono se setmelo ... :) je to pekne ..tak to se povedlo
jaja28*
Setmělo, ale naštětí nezatáhlo a tak hvězdičky blikají a měsíček svítí ...parááááda...

al bunda*
Koukám-koukám. Nestačím se divit. Dobrýýýý.
kdyby si nekdo vsiml, ze se nam trosku zmenilo TOP10 mesice, je to kvuli tomu, ze aby se zapocitalo hodnoceni odpovedi je potreba nejmene 3 hlasu a v teto tabulce se muze ocitnout jen uzivatel, ktery ma nejmene 5 takto ohodnocenych odpovedi.
Aha,takže nebude to klesat až k průměru 5.00 *smich*

hodnocení

0x
udělal jsem nějaké změny na poradte.cz v diskuzích. Pokud to dopadlo dobre, tak nic nepoznate. Pokud spatne, tak neco nebude fungovat tak jak ma a to mi prosim hned hlaste *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]