Nejste přihlášen/a.
Tak jsem si ponechal pár dnů prostoru pro vyjádření k hodnocení Velkých změn Administrátora. Bylo k nim již pár připomínek, ale nijaká se nedotýká podstaty. Co se tedy vlastně změnilo? TOP byl rozdělen na dvě alternativy, které vedou k zvýšení množství nekvalitních odpovědí, protože opět dává přednost kvantitě před kvalitou. A tak vznikly sice tabulky dvě, ale ani jedna nenapovídá o tom, co by mělo bejt u poradny důležitý. Kvalita zůstala v pozadí, její zhodnocení pro běžné návštěvníky zůstalo i nadále utajeno. Stupnice tzv. titulů byla zcela zdeformovaná, takže je tabulka nyní plná děkanů, profesorů atd. a je naprosto lhostejný, jestli něco věděj nebo ne. Tábor účastníků zdejší poradny se tak rozdělil na dvě části, z nichž jedna prahne po umístění v krátkodobém TOPu za každou cenu a ta druhá se mstí svými výlevy v příspěvcích odpovídajícím jejich úrovni. Já jsem doufal, že ty veliké změny přinesou hlavně změny ve směru k zvýšení kvality služeb této poradny, ale není tomu tak. Škoda. Dobře, ponechme tedy TOP měsíce, ale dělme jej koeficientem kvality odpovědí! Pak to snad bude mít smysl. Jsem kibic, jsem jím rád, ač se to spoustě lidí nelíbí. A jsem si i vědom toho, že tato poradna funguje v přímé závislosti na množství přihlášení (dneska ani kuře nehrabe zadarmo, jak jsem již mnohokrát psal). V tomto směru jí opravdu vycházím vstříc, ale nerad bych, aby její podstata byla postavena na hlouposti... Pokud se najdou lidé, kteří nesouhlasí s mým vyjádřením, předem je prosím o reakci v mezích slušnosti.
a z kouzelného sluchátka se ozvalo: ale prosím, jak si přejete...
Uvidíme. Myslím, že to ještě doladíme. Zkusíme pro začátek TOP5 podle hodnocení v měsíci. Už to běží!
Asi to bylo na mě.Čtu poctivě a hodně,o kalendářnim měsíci sem nepsal,psal sem o daných třiceti dnech,samozřejmě že jejich začátek a konec se furt posunujou-kloužou.Zmínka o deseti a víc odpovědích v danym klouzavym třicetidenní mi unikla i při druhym pročtení.Ale beru to,má to konečně logiku.Ještě by mě zajímalo,proč je takovej bodovací odstup mezi rektorem a děkanem,dyž mezi děkanem a profesorem a dalšíma titulama je asi desetinovej.
Prostě sem kibic a za umolousený štyry stovky se na děkana zatim necejtim.A nensy určitě taky ne
Admine něco na tom co říka Kibic je- chce aby v tom byli jen ti uživatelé kteří ne že mají 10 a víc odpovědí ale ti kteří byli ohodnoceni v 5 (10) a více odpovědích.
Mimo téma- admine zajímalo tě před čase rozhození stránky a chtěl jsi vědět když to udělá, tak mě se rozhazuje v IE6 SP1 tahle otázka...
koukni na obrázek
Fíha to je fofr...ale v pohodě mě to nevadilo
Ale další rébus,čim je způsobeno to zašedávání odpovědí? Já to zkousnu ale někteří nezkusí přejet myší aby se jim text zobrazil- tomu se nelze divit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.