Oznámení : Radek Hulán je dement například :Ano, musím do seznamu top osobností zařadit sám sebe. Na českém internetu existuji nikoliv jako svítící stálice, ale jako neustále rostoucí stoupající hvězda. Mám nejdelší penis, vysoké IQ, a obrovské množství děkovných přání k Vánocům. Denně jsou napsány minimálně 4 články a 50 postů ve fórech komentujících moji úžasnou osobnost. Desítky tisíc lidí mě milují a čtou, desítky nenávidí a čtou (což je úděl každé celebrity). Navíc mám ty jediné správné iniciály R.H.
O tomle cloveku sem uz neco slysel, a musim rict ze nema smysl se o nem bavit akorat mu to udela radost, a neda se delat nic jinyho nez souhlasit s tim ze je to dement, (i kdyz je to slaby slovo)...
Podle mě si musí dělat srandu, protože jinak by se na něj hodil tenhle citát co jsem někde četl: Když Bůh vymýšlel pojem dement, Radek Hulán mu stál vzorem Jinak tad yje na toto téma doce slušná diskuse: warforum.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.