Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Editace odpovědi

Od: maverick® odpovědí: 13 změna:
Ahoj Admine už to tu jednou myslim bylo...přimlouvám se za možnost editace již odeslané odpovědi...
moje teorie je taková: odešlu odpověď, ale zjistim že je něco špatně, takže abych dokud na ni někdo neodpověděl mohl zeditovat text...teď otázka co když mezitim někdo odpoví? Nevim jak se to řeší programově ale někde to funguje tak že v případě že někdo mezitim odpoví tak to prostě tu zeditovanou odpověď uloží jako novou odpověď.
Bylo by to možné zahrnout do návrhů?
Předem dík

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Je to dobrej nápad, taky jsem pro. Myslím, že když se do původní otázky připíše ještě nějaký doplněk nebo podotázka tak by to snad tolik nikomu nevadilo. Nová zeditovaná snad bejt nemusí, jen do tý původní se na začátek napíš třeba - EDIT - a je to.
25gowron*
Ano, uz sem jednou navrhoval , bylo by to skvely, samozrejme by se pak hodila citace predchozi zpravy a informace o tom ze byla editovana.
styx*
Jsem pro všema 10. Už jsem se na to kdysi dávno ptal ale nějak se to nelíbilo. Ušetřila by se takhle spousta problémů.
Hele mavericku ty ale dneska jedeš ti řeknu*smich*
25gowron*
Jenom si rikam nemeli sme nechat tuhle otazku bejt a prenechta adminovi a pak se do toho pustit ...a podporti to?
hodnocení

No já to beru jako návrh pro admina...vždy je pro projekt ať už je jakýkoliv dobrý zohlednit návrhy než jen vymejšlet, ušetří to práci s novinkama a pokud to nebude chtít tak o nic nejde...
hodnocení

Máš pravdu...zas abych to nepřehnal a nedostal od Admina banána :)
Ale to je náhoda,já se uklidnim,slibuji *smich*
Ne vážně to jsou dnes okamžité nápady a řekl jsem si proč si je nechat pro sebe :)
styx*

Naopak jen tak dál*smich* takhle sem se na poradte už dlouho nepobavil. Tvoje příspěvky typu admin nás všechny sejme na hromadu mě dostávaj:)

hodnocení

JJ to víš jen tak dál *smich* Pak na tý hromadě budu já *smich**smich**smich*
Jsem rád že se tu bavíte já totiž posledních pár měsíců také a za to můžete hlavně vy- vy nově příchozí a za to vám děkuji :)
No to bylo trošku mimo téma tak zatím...
25gowron*
Jsme te zkazili... *smich**smich**smich**smich**smich*
hodnocení

Aaaaa obětní beránek...už vim na koho to svedu... *smich**smich*
25gowron*
Me se to taky libi je tu zivo! A jede to ...
jaja28*
Jede, jede a když se jede tak se musí mazat a tak se půjdu asi zmazat. Brou noc.
25gowron*
Dobrou noc *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]