Hodnocení mínusy - kolik?

Od: Datum: 30.01.14 02:50 odpovědí: 10 změna: 04.02.14 15:38
avatar

Ahoj Admine, stále postrádám rubriku "dotaz na Admina" - nemám přání ani stížnost! :(

Ale chci se jen zeptat, jak funguje záporné hodnocení odpovědí. Bezejmenná statistika - kolik bylo rozdáno negativních hodnocení, kolik kolegů takto ohodnotilo, kolik mínusů má nejméně populární odpověď, jsou více negativně hodnoceni registrovaní či okolojdoucí...

Prozradíš něco z Tvých statistik? ;)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 30.01.14 06:49
avatar

Hope, můžu se připojit? Mne ani tak nezajímají počty, ale ráda bych věděla, jak moc jsem se (ne)sekla svým odhadem, že se negativní hodnocení nebude zneužívat.

Zajímalo by mne, jestli se našel někdo, kdo by negativní hodnocení zneužíval (samozřejmě beze jména/bez nicku).

Datum: 30.01.14 07:43
avatar

anonymne to nejde. Leda novym, smyslenym nickem.

Datum: 30.01.14 07:47
avatar

jde to takhle:

3x reklama, na kterou bych přišel třeba později nebo vůbec ne
1x slovíčkaření
1x blbost
2x opravdu špatně
1x už si nejsem jistý... ale bylo jich 8 *smich*

zatím se mi to líbí. Dává mi smysl, že to bude chtít nějaký soukromý přehled pro každého, aby věděl jak je na tom. Zřejmě automatické poslání pošty do vnitřní pošty, to je takové přehledné a zároveň prudící, aby se rádce takových rad vystříhal *smich*

Od: pest®
Datum: 30.01.14 12:49
avatar

Omlouvám se za dotaz trochu mimo téma, ale bylo by možné, především v mobilní verzi, vyžadovat potvrzení při označení dobré ale hlavně špatné odpovědi? Především na dotykových telefonech to člověk odklepne ani neví jak, dneska jsem omylem udělil špatnou odpověd při snaze posunout stránku. Uznávám jsem nešika *hi* a budu se snažit na to dávat pozor. Pokud je to možné a admin to najde, tak at to smaže, ta odpověd byl v pořádku.

doplněno 30.01.14 12:58:

To je zvláštní ani Firefox na PC ani integrovaný prohlížeč v androidu po mě potvrzení nechce (při dobré odpovědi) špatnou zkoušet nebudu.

doplněno 30.01.14 13:07:

Aha, už to funguje, tak to byla asi nějaká chyba u mě, po předchozím označení se mi stránka zaktualizovala místo toho potvrzovacího okénka, tak jsem myslel že jsem tu odpověd označil. Asi tedy neoznačil, děkuji za vysvětlení *palec* A koukám, že se s nápady na vylepšení budu muset snažit víc, admin myslí na vše *placni*

Datum: 30.01.14 12:52
avatar

v mobilní i v klasické verzi by prohlížeč měl žádat potvrzení... možná daný kus a prohlížeč, ale u většiny to funguje. Vyzkoušeno před chvílí.

doplněno 30.01.14 12:59:

je to pouze u špatné. Tu co se vám nepovedla - na ní to zkoušejte, víc než jeden mínus neudělíte :)

Od: pu®
Datum: 04.02.14 11:15
avatar

Hope, já si trochu přihřeju polívčičku dotazem k negativním odpovědím - snad dovolíte *hi*

Mám dojem, že jsem někomu klikla na "špatná odpověď" namísto dobré. Nejsem si jistá, ale mohlo se mi to stát... *zed* Lze nějak odčinit? Nebo prostě když bude odpověď ojediněle hodnocená jako špatná, budete to ignorovat? Díky moc a omlouvám se (omluvila bych se veřejně i rádci, u kterého se mi to stalo, ale už to nedržím v hlavě...)

A ještě otázka mimo - ty smajly se musí pořád vypisovat? Mám dojem, že před lety, když jsem sem chodila hodně, stačilo poklikat na ikonu a byl tam. Teď musím vypisovat podle nápovědy dole. Možná se to tu řešilo, ale jsem navrátivší se odpadlice, tak když tak prosím promiňte.. *tuc*

doplněno 04.02.14 15:29:

Vím, hope, já to prostě odklikla...

Od: hop®
Datum: 04.02.14 11:40
avatar
Negativni hodnoceni je nutne po kliknuti jeste potvrdit, toho si nelze nevsimnout. Negativni hodnoceni je zatim urceno pro jakousi statistiku, vyuzivanou (pry) Adminem a sysliky, takze jedno kliknuti "omylem" snad moc neuskodi reakci ani klikajicimu.
Smajliky je nutne stale vypisovat, jedna se o "docasnou" upravu Admina, kvuli hledani chybicky v systemu.
Datum: 04.02.14 15:36
avatar

To jsem blázen, klikla jsem na špatnou odpověď vlasatec®, který radí gayovi, ať si najde ženskou a ukázalo se jednou hodnoceno. Každý si bude myslet, že je to správně, ikdyž je to úplně na hlavu. Když pár lidí klikne na zápornou odpověď, zobrazí se veliký souhlas s odpovědí. *zed* K čemu je takové záporné hodnocení? *plac*

doplněno 04.02.14 15:46:

ildika, to přece vím. Kdyby tam byl ukazatel nesouhlasu, tak by se tazatel nad blbou radou alespoň zamyslel, když by viděl, že několik lidí nesouhlasí. Věděl by, že je něco v nepořádku. Takhle gay Petr asi jen kroutí hlavou nad naší neschopností pochopit.

doplněno 04.02.14 15:58:

Obnovila jsem stránku a je to tam stále. Prosím ještě jednou o vysvětlení, k čemu nesouhlas je? Příklad: Otázka sebevraha: Nevím, co mám dělat, jsem zoufalý.*zed* Špatná, ale několikrát hodnocená odpověď: Běž se utopit! *zed* Fakt na hlavu! *plac* Celé hodnocení špatných odpovědí!

avatar
Upozornění od sys clayman 04. 02. 2014 17:31:37
to hodnoceno tam je jen jako status... že se to vykonalo. není tam 1x hodnoceno jako to bývá, když je kladné... stačí obnovit stránku a nic tam nebude. A že to někdo mezitím ohodnotil prostě odmítáte připustit?
Datum: 04.02.14 15:38
avatar

To "hodnoceno" vidíte pouze vy. Jiní tam mohou vidět třeba i kladné body (pokud u příspěvku jsou od někoho jiného). Záporné body se nezobrazují.

Od: axus®
Datum: 04.02.14 12:20
avatar

Hope. Dotazy bych rekl spadaji do prani. Prece si prejes, aby te Admin odpovedel na dotaz :)

Jinak se priznavam, ze sem chvili po spusteni systemu dal hned dve spatne. Jednak sem chtel zkusit, jak to funguje a navic by me zajimalo, coz se asi nikdy nedozvim, jak Admin vyhodnoti(l), zda skutecne spatne byli nebo ne. *nevi*

 

 

 

Nejnavštěvovanější otázky v rubrice

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.