Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závada na stránkách?

Od: jaja28* odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer. Není to ani vzkaz, ani stížnost, jen dotaz na administrátora, zda je někde nějaká závada, nebo čím to je, že stránky se hrozně pomalu načítají a stašně dlouho trvá, než se zapíše odpověď a nebo se přejde do jiné rubriky. Dělá to více lidem, nebo jen mě? Díky za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

styx*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nejsi sama i já mám stejný problém:(
Problém se projevil po velkých změnách. Někdy bývají světlé chvíle, kdy to běží normálně. Nevím čím to může být na nadměrnou zátěž to nevypadá...
Někde admin psal o problémech se serverem které už sice měly být vyřešené ale asi to tak ještě neni...

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Problem samozrejme take, a presne jak rika maverick... bylo to v diskusy o zmenach ...
styx*
Nevím jestli je to jen dočasné, ale rychlost stránek je teď skvělá snad to už tak zůstane...:)
25gowron*
Mozna je to vytizenim, prece uz je par hodin a nekdo uz zarezava ... narozdil od nas .. *smich*
Všiml jsem si toho ale chvílema je to zase neúnosně pomalé...to asi bylo myšleno

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Včera mě to trochu zlobilo také, ale dnes je to již v dokonalé pohodě stejně jako my... *smich*

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dva dny mi stránka vůbec nenaskočila, nenačetle se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]