Nejste přihlášen/a.
Rozhodí to stránku jenom mi, nebo i někomu dalšímu?
Používám maxthon ( www.maxthon.com).
Pokusím se vložit obrázek.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
25gowron*
Ahoj,
takze ten prvni obrazek, pouzivam mozilu firefox 2.0, a mam ty obrazky taky posunute, na tuhle otazku sem konkretne odpovidal ja a nejakym zpusobem se mi povedlo vlozit ty obrazky uz do formulare na text, tak sem dal vlozit a ono to takhle dopadlo, nastesti je videt i doplneni od kolegy strejce,
A k tomu druhemu vzorku, tak tenhle problem sem mel hned po prvni zmene, je to nekde v diskusy od admina o zmenach , a asi ti moc nepomuze dyz reknu ze se to ustalilo samo a ted to beha bez problemu.
Ale doporucujou tam vymazat cache ci nekolikrat aktualizovat stranku.
takze ten prvni obrazek, pouzivam mozilu firefox 2.0, a mam ty obrazky taky posunute, na tuhle otazku sem konkretne odpovidal ja a nejakym zpusobem se mi povedlo vlozit ty obrazky uz do formulare na text, tak sem dal vlozit a ono to takhle dopadlo, nastesti je videt i doplneni od kolegy strejce,
A k tomu druhemu vzorku, tak tenhle problem sem mel hned po prvni zmene, je to nekde v diskusy od admina o zmenach , a asi ti moc nepomuze dyz reknu ze se to ustalilo samo a ted to beha bez problemu.
Ale doporucujou tam vymazat cache ci nekolikrat aktualizovat stranku.
No zrovna ten druhej vzorek mi to včera udělalo a to používám operu 9.1... Je to tak ale popradvě tohle se stávalo již před velkou změnou ![*smich* *smich*]()
Mě už se to povedlo způsobit taky a stalo se to v okamžiku,kdy sem do odpovědi zkopíroval text doplněnej obrázkem přímo z netu.Proto v poslední době používám radši odkazy,což se však některym kolegynim a kolegum zde nelíbilo... ![:) :)]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]