Ahoj, takze ten prvni obrazek, pouzivam mozilu firefox 2.0, a mam ty obrazky taky posunute, na tuhle otazku sem konkretne odpovidal ja a nejakym zpusobem se mi povedlo vlozit ty obrazky uz do formulare na text, tak sem dal vlozit a ono to takhle dopadlo, nastesti je videt i doplneni od kolegy strejce, A k tomu druhemu vzorku, tak tenhle problem sem mel hned po prvni zmene, je to nekde v diskusy od admina o zmenach , a asi ti moc nepomuze dyz reknu ze se to ustalilo samo a ted to beha bez problemu. Ale doporucujou tam vymazat cache ci nekolikrat aktualizovat stranku.
Ano, na některých to opravdu je, myslím si, že je to způsobeno vložením odpovědí atypických formátů. Jsem rád, že jsem se ujistil, že chyba není u mne.
Mě už se to povedlo způsobit taky a stalo se to v okamžiku,kdy sem do odpovědi zkopíroval text doplněnej obrázkem přímo z netu.Proto v poslední době používám radši odkazy,což se však některym kolegynim a kolegum zde nelíbilo...
styx*
Tenhle problém postihnul asi všechny zkoušel jsem to otevřít ve všech prohlížečích co mám a všude to bylo stejné IE Mozilla i opera to měli rozhozené...
ukulele*
kucí, mě se to taky stává...
25gowron*
Peknej pesan ... tvuj?
ukulele*
ne, a netuším, jak někdo jiný mohl vložit fotku do mého příspěvku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.