Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozhozená stránka

Od: al bunda* odpovědí: 11 změna:

Rozhodí to stránku jenom mi, nebo i někomu dalšímu?
Používám maxthon ( www.maxthon.com).
Pokusím se vložit obrázek.

Rozhozená stránka

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

A ještě jeden vzorek:

Rozhozená stránka #2
25gowron*
Ahoj,
takze ten prvni obrazek, pouzivam mozilu firefox 2.0, a mam ty obrazky taky posunute, na tuhle otazku sem konkretne odpovidal ja a nejakym zpusobem se mi povedlo vlozit ty obrazky uz do formulare na text, tak sem dal vlozit a ono to takhle dopadlo, nastesti je videt i doplneni od kolegy strejce,
A k tomu druhemu vzorku, tak tenhle problem sem mel hned po prvni zmene, je to nekde v diskusy od admina o zmenach , a asi ti moc nepomuze dyz reknu ze se to ustalilo samo a ted to beha bez problemu.
Ale doporucujou tam vymazat cache ci nekolikrat aktualizovat stranku.
25gowron*
A jeste muj vzorek *smich*
Rozhozená stránka #3

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ano, na některých to opravdu je, myslím si, že je to způsobeno vložením odpovědí atypických formátů. Jsem rád, že jsem se ujistil, že chyba není u mne. :)

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No zrovna ten druhej vzorek mi to včera udělalo a to používám operu 9.1... Je to tak ale popradvě tohle se stávalo již před velkou změnou *smich*
Mě už se to povedlo způsobit taky a stalo se to v okamžiku,kdy sem do odpovědi zkopíroval text doplněnej obrázkem přímo z netu.Proto v poslední době používám radši odkazy,což se však některym kolegynim a kolegum zde nelíbilo... :)
styx*
Tenhle problém postihnul asi všechny zkoušel jsem to otevřít ve všech prohlížečích co mám a všude to bylo stejné IE Mozilla i opera to měli rozhozené...
ukulele*
kucí, mě se to taky stává...
25gowron*
Peknej pesan ... tvuj?
ukulele*
ne, a netuším, jak někdo jiný mohl vložit fotku do mého příspěvku?

doplnit odpověď
hodnocení

0x
asi před týdnem jsem to opravoval, pokud na něco podobného ještě narazíte prosím admin@poradte.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]