Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
I já se připojuji ke gratulaci.:)
nensy*

TESIK- I já se přidavam ke gratulaci:) jen tak dál a hodně rad:).SO.

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Kurňa, to jsem víc chytrej, než bystrej. To mám z toho, že si tady furt plácám a plácám a nesleduju poředí.*smich**smich**smich*, ale děkuji za gratulace. I když jenom Bůh a někteří uživatelé vědí, jsou-li mé rady k něčemu.:)

25gowron*
Neboj až budeš mít 2000 tak tě zase kibic upozorní *smich*
Taky ti gratuluju...
nensy*
25 GOWRON- Tak to asi ne :) mě misto gratulace KIBIC k 1000 mě pořádně tady vyčinil:) že jsem tu jen za klauna, ale mě jen tak někdo nerozhodi kdyby lépe četl dostala jsem i pochvalu:) za rady.SO.
25gowron*
Ahoj , sem to myslel na tesyka, jak psal ze nesleduje poradi , ze ho pak zase kibic upozorni ze ma 2000 :)
Též se připojuji a za Kibice si rejpnu a dotážu se co je to poředí *smich*
tesyk*
Asi jsem chtěl napsat pořadí, ale ta písmenka jsou si tak podobná...
hodnocení

Dík,ale radši za mě nerejpej nebo tě spláchne lavina poradců kerý si myslej,že nekybicujou*smich*

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Též gratulace k litru a doufám, že mě brzo necháš daleko za sebou*tuc*
tesyk*
Milý Mile, bylo by mě nemilé být před Tebou byť o jediné promile, či vzdálen Tobě na míle i když tvářil by ses rozmile.
mil®
29.01.07 16:01
Heeeezký

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
také se přidávám ke gratulaci

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Kdybych já byl kibicem nebyl bych teď medvědem...
tesyk*

Být medvědem, pane zwiki,
v tom jsou zase jiné tryky,
na rozdíl od kibice,
máte jiné ambice.

*smich*

hodnocení

Nechme kluci poezie,z reality člověk blije *plac*

nensy*
zwiki - Jsem ráda že jste zase tady, asi četl co se tady stalo to je sila co ale mě jen tak někdo nerzhodí:)SO.

doplnit odpověď
hodnocení

Přeji šťastnou cestu za dalšími tisíci :)
tesyk*
Na strejce jsem krátkej tesák.
hodnocení

Tož sa, ogare, trochu snáž! Ale v poslední době jedeš jak rychlík, zatímco já jsem poněkud zvolnil... *smich*, není čas...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]