Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PROZBA.

Od: nensy* odpovědí: 8 změna:
Mam jen jedinou prozbu komu tady já vadím. Koho uražím *plac* uražimli někoho muže mě napsat. Moc to boli co napsal KIBIC každý má svoji dustojnost Já tady taky nikoho neuražim:(.SO

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Me jsi nikdy neurazila a nevsim sem se ze nekoho. Ber to tak ze tohle psal jenom jeden uzivatel a to neni duvod se kvuli tomu trapit, je to jeho nazor, tak mu ho nech.Necet jsem vsechny tvoje rady (jsem tu docela nový) ale co jsem videl tak ti vetsinou lidi dekujou ..

bedna*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mě jsi jednou i pochválila a za to Ti zpětně děkuji. Nečetl jsem co napsal Kibic. Mimochodem nemá však Kibic svoji přezdívku právě proto takovou, že pořád kibicuje? To by snad ani nebyl Kibic.
Zdraví Bedna
Snad je to tim že nečteš a jen tak povídáš.Jsi prostě kibic,jenom se k tomu stejně jako spousta dalších nehlásíš.:P
bedna*
Nazdar Kibici, máš v tom trochu pravdu nečtu, nevím a někdy také kibicuji. Ale jak můžu být Kibic, když jsem Bedna. *smich*

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj, neber si to tak. Mě si několikrát dobře poradila, děkuji a jen tak dál...

doplnit odpověď
hodnocení

0x

nensy já se omlouvám,skláním hlavu před tvou nekonečnou moudrostí a přísahám,že si dovolím vyjádřit se jen v okamžiku,kdy bych měl dojem,že se ne zcela trefíš do odpovědi na patřičný dotaz.Doufám,že toto nepovažuješ za další urážku.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

nensy nedělej si nic z KIBICE on za to nemůže místo rady píše vady a takových je tu více...*smich*

nensy*
hodnocení

zwiki- Moc děkuji za podporu to pohladi:) já sama nechapu co jsem mu provedla*plac* ještě že větčina lidi tady vědí co já radím a mě to pohladi:)SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]