Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, leden je plný změn vzhledu a funkcí na poradně, tak jsem dostal také jeden nápad. Nevím, zda je dobrý nebo špatný. Myslím, pokud by to nebylo nějak technicky náročné, že by nebylo špatné vidět hned u každého příspěvku, zda je uživatel "online" nebo "offline". Nějaká drobná ikonka vedle nicku - zelená a červená (s vysvětlením funkce). Toto by se velmi hodilo u otázek , kde se řeší problém "na pokračování" a vědělo by se, zda je tazatel nebo rádce ještě připraven odpovídat nebo již odešel z poradny. Vím, že je to dohledatelné ve Statistice uživatelů, ale jen po přihlášení, musí se tam kliknout a jsou tam jen registrovaní uživatelé.
Děkuji Vám za případnou reakci a i jiným za případné názory. Zdravím!
ono by stejně nebylo poznat jestli už není 1-5 minut pryč. Někdo si stránku čte 5 minut a nejde tedy o něm nic zjistit, zda už je pryč. Neříkám, že by to nemělo využití. Já jsem uvažoval o přehledu, v jakých hodinách tu uživatel je. Zda je tu ráno, dopoledne...v noci, abych měl tušení, kdy možná bude pokračovat nebo se na něj můžu těšit.
Dobrý den, děkuji Vám za reakci. Kdo se pohybuje na poradně častěji, tak už určitou představu, jak a kdy přicházejí a odcházejí nekteří rádci, má. Další se dá odvodit např.
z času, kdy byl příspěvek vložen. Pokud to tedy nebyl dobrý nápad, tak to musím jen akceptovat. A větší podporu to asi ani mít nebude. Děkuji Vám a zdravím!
doplněno 29.01.14 15:49:admin - ano, tu informaci o změně v příspěvcích jsem dnes zaznamenal. Díky.
ona je to totiž duplicitní informace, kterou jde získat celkem pohodlně jinak
Ač to tak nevypadá, ale alespoň v posledních dnech zásobuju sys možnými novinkami, co mě napadají a oni mě usměrňují, co je blbost a co pomůže ostatním nebo alespoň stojí za vyzkoušení... mnoho novinek není ohlášeno, protože jsou to maličkosti typu, že včera jsem do každé otázky nahoru přidal informaci, kdy byla vložena poslední odpověď nebo jsou pro běžné uživatele "neviditelná"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.