Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzkaz všem příznivcům KONCE SVĚTA

Od: mowla* odpovědí: 12 změna:

No - ne, že by to bylo veselé - ale k zasmání snad ano... *smich*

Vzkaz všem příznivcům KONCE SVĚTA

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

jen o 30 let?

iz*

I kdepak, autorovi jen vypadla jedna nula...

kalousek*
hodnocení

0x

To jsem někde udělal chybu...*hi*

06.12.12 08:35
hodnocení

0x

*plac*

pt®
hodnocení

0x

"mowla", mně to pobavilo *palec*. - pt

hodnocení

0x

Konečně někdo normální , mě to docela pobavilo!

ladaadal*
hodnocení

0x

Proč konečně? My se tomu v práci řehtáme už od rána.*haha*

jena*
hodnocení

0x

To se povedlo.Těch 30let mi taky připadá málo,myslím,žejsme se dohrabaliještě dál.*smich*

artemio2*
hodnocení

0x

Při pohledu na obrázek mě napadá,jak moc tomuto kdysi hrdému národu chybí lidé jako Jan Werich,Miroslav Horníček,Jiří Grosmann,Vladimír Dvořák a další a další,kteří uměli správně dloubnout tam,kde to bylo potřebné.Sice převrat nezpůsobili,ale vládnoucí garnitura alespoň nějak tak tušila,že si nemůže dovolit vše.Bohužel satira se dnes nenosí a ten arogantní,namyšlený a prolhaný narcis z Hradu nesnesl ani Petra Jablonského,který ho imitoval na F1.Přitom okolo sebe má takové gaunery a darebáky,proti kterým i STB byla mateřskou školkou.Takže k zasmání možná ano,ale především k zamyšlení.

jirkamatapat*

Národní hrdost? Ta se dávno přeměnila na hrdost politiků jen na to,že jim nikdo nepřišel na jejich tunely a tunýlky. A pánové Werich,Horníček,Grosman a další?,ti už by dávno seděli v base a to by ani nemuseli malovat tykadla.

08.12.12 09:30
hodnocení

0x

*ee*

Vzkaz všem příznivcům KONCE SVĚTA #2
ladinpraha*
08.12.12 11:37

.

Vzkaz všem příznivcům KONCE SVĚTA #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]