no nemlžte a přiznejme se. Plat se bere od určité hodnosti. Ale je mi to trapné, tak už přispívam anonymně a tedy zadarmo. Víš jak je složité dělat smlouvy pro každého rádce?
Mirko, nevěřte všemu, já vám řeknu pravdu. Mám v zaměstnání plný úvazek + živnostenský list + invalidní důchod + plat zde na poradně, který dělá 80% všech mých příjmů. Snažte se a budete mít.
doplněno 15.02.14 09:23:
Zapomněla jsem dodat - při uvedení tazatele v omyl špatnu odpovědí, je nám jednorázově udělena pokuta 500,- Kč. Je to novinka, proto admin letos zavedl nové tlačítko ŠPATNÁ ODPOVĚĎ.
Samozřejmě, jinak bychom to přeci nedělali ! Dneska ani kuře zadarmo nehrabe ! Snad si nemyslíte, že tady už šestý rok čtu a píšu jen pro zábavu?! Jen to chce se trošku snažit, na vyšší pozici to už je slušné živobytíčko ! Nejlepší jsou příplatky za noční, jen ta noční šichta bejvá občas pěkná nuda...
Největší odměna je úsměv vedoucího..Tohle říkám vždy v zaměstnání kolegům kteří lamentují na práci a plat.Já osobně rád pomůžu když můžu a pokud má někdo problém,který mě potkal a já jsem našel řešení či cestu z něj,moc rád poradím a samo že zadarmo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.