Nejste přihlášen/a.
Možná to není úplně nejvhodnější postup, ale já už pro IE6 ani neoptimalizuju. Radši se starám o nový pokus Microsoftu zesměšnit se - o pokus s názvem IE 7. Zkrátka si myslím, že umožnit funkce formátování a smajlíků i jiným prohlížečům, by nemusel být nějaký nepřekonatelný problém.
Dal bych funkční link, ale nehodlám kvůli tomu IE zapínat. Mimochodem - DOCTYPE je minimálně slušnost.
Ono se Spidere neni co divit. IE6 většině lidí stačí, taky je to nejmenovaný stadard ve firmách (u nás také) a dokonce i já doma jedu často na IE střídavě s operou (na které mi vyhovují hlavně listy a to že mi zůstanou do dalšího spuštění a mam tak pěknej bordel
)
Mimochodem validita a funkčnost nejde bohužel občas dost dobře skloubit sem tam je prostě ve validátoru nějakej ten problémek vidět i když jsou stránky v pohodě,ale nekamenujte mě webem se neživim. Nemam ale rád když někdo vytahuje validátor a že má kód čístý ale web neběhá,pozoruješ snad tady nějaké velké chyby? ![]()
Chyby ve strance... pokud se ze chybu pocita i vynechane pole ALT a strana obsahuje vice ukonceni font nez kolikrat byla definovana, tak je to pilování do absurdna. tim nerikam, ze me to nestve a ze s tim nic delat nebudu
Smajlici tu funguji jen tri. Dvojtecka zavorka (tam i zpet) a strednik zavorka, takze tyto (pokud si dobre pamatuji)
IE 6.0 75%
Gecko 18%
IE old 4%
Opera 2%
Osobne pouzivam Operu a tam, kde to nejde IE.
dokud nenadavaji na poradte.cz je to v pohode... ![]()
Jo, jinak je dnes D... az budu mit chvilku na otestovani hodim to do placu. Bohuzel s Operou se nepocita, ackoliv ji sam pouzivam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.