Nejste přihlášen/a.
už jsem to psal adminovi / myslim že by to řešilo další rozdělení dotazů:
1. / dotazy nové - nezodpovězené
2. / dotazy s probíhající diskusí
3. / dotazy zodpovězené - určí zadavatel dotazu, v momentě, kdy je spokojen s nějakou z odpovědí a další informace již nepotřebuje...
prvni napad je hodne dobry... asi to provedeme.
Co se tyka bodu, jsou zatim vicemene jen prestizni zalezitost. V budoucnu budou vecne ceny, za TOP kazdy mesic
Slo by v pohode dat tlacitko, spokojenosti s resenim, ale
- samozrejme jen u registrovanych
- kdyz nekdo na ty stranky chodi jednou za 14 dnu, tak vcas nezatrhne"OK odpoved"a bude to ostatni mast.
Mozna bych se priklonil k tomu, ze by autor otazky mel pravomoc smazat vsechny opovedi - tim padem by to opet byla nezopovezena... a aby to nekde nezneuzival, tak asi za ztratu nekolika bodu...
mate nekdo predstavu, kolik bodu by melo byt strhnuto za smazani vsech odpovedi? - tak by otazka ziskala opet status nezodpovezene.
Coz 3 body za kazdou odpoved + limit, aby to slo udelat u kazde otazky max 2x?
tak uz jsem se k tomu dostal: autor otazky bude moci urcite, ktera odpoved pro nej je platna a ktera ne. V pripade zadne platne odpovedi se bude otazka tvarit jako nezodpovezena. HURA!
A ted na cem to vazne: jedno nebo dve slova, ktera nemuzu vymyslet. Pokud mi pomuzete, tak se to radne urychli. Jde o to jak pojmenovat odkaz, jenz by umoznil otazku oznacit jako neplatnou... bude vice moznosti... napr. neadekvatni odpoved, nesplnuje moje predstavy apd + komentar..., ale jak pojmenovat ODKAZ?
- UPRAVIT - to nevystihuje podstatu a nic kloudneho me nenapada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.