Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Premiéři

Od: strejc® odpovědí: 21 změna:
I my máme dva premiéry: SPIDERa aMAVERICKa *smich**smich**smich*
Premiéři

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jasně, ale nevím, jestli mě Maverick dude chtít za manžela nebo za manželku :))
hodnocení

Je patrno, že jste rychlejší než naši pohlaváři a tak již opět máme premiéra jednoho.*smich**smich**smich*
No Spidere nic proti tobě ale přeci jenom hmmm jak jen to říct, zrovna v této situaci bych raději nějakou SPIDERKU. To bych si pak říct i dal :))
Co ty víš, třeba jsem holka... -)
:)
1) Mno vzhledem k tomu že všude mluvíš jako kluk (byl,zkusil atd) tak to považuji za nemožné
2) Holek co se vyzná v IT je bohužel jak šafránu (i když u nás pár takových máme)
3) Už to nepij Spidere :))
Teda nevím, jak to ten Maverick dělá, ale on má zase pravdu... :)

Brachu já ti ani nevim jak to dělám,ale jsem prostě nejlepší *smich**smich*

Pro lidi bez smyslu pro humor:

Byl to vtip,nejlepší je Spider *smich*

Tak, tak jsem nejlepší... a nebo ne? Někto mi tu našeptává že nejlepší je Ferda, mravenec Ferda... a prý je tu ještě nějakej Al... tak nevím. A není to nakonec jedno :))
al bunda*
20.08.06 22:13
*smich**smich**smich*
hodnocení

Je známo, že v jistém okamžiku života pavouků dochází k dokonalému znehodnocení samečků, kteří se tak stávají naprosto nepoužitelnými - doslova suchými... *smich**smich*
Premiéři #2
Tohle jsem nevěděl. Kde to najdu na netu?
hodnocení

Hm, já to z netu kupodivu nevím, ale jistě tu toho bude hodně. Většina pavoučích samiček při páření samečka prostě sežere - dá se říci, že (stejně jako u lidí*smich*) doslova vysaje a odhodí. Nevšiml jsi si nikdy suchých pavoučích těl na podlahách sklepů či dnech van? Nebo v pavučinách?

Případnou reakci si ponech na zítřek *smich*- aby se dnes již neporušila rovnováha výše zmíněná, později ztracená a nyní opět nalezená*smich**smich**smich*

Tady ta reakce nevadí,myslim že neni bodováno :)
Jinak už je mi tedy jasné proč Spider řikal jestli neni náhodou holka...asi s nim spiderka něco zamýšlý :-D
hodnocení

*smich* Když už jsme v tom pojmenování - maverick - jaký je k tomu vlastně český ekvivalent?

Že by třeba dobytče*smich**smich**smich**nevi* Ono jich je více - který je tedy ten pravý*nevi*

Mno já to tedy nepřekládám ale když už jsi s tim začal:
maverick - zatoulané mládě
maverick - individualista
maverick - individualistický
maverick - zatoulaný
maverick - vzpurný
maverick - jednat na svou pěst
maverick - zatoulat se
maverick - dobytče
maverick - nespolečenský tvor
Co se z toho na mě hodí to ať posoudí jiní,každopádně nick Maverick používám roky a překladačem jsem ho neproháněl :))
To nejsou mrtví samečci, ale svlečky pavouků. Pavouk když roste, tak se čas od času svléka stejně jako třeba had. Jinak samečkům visí život na vlásku zejména po páření se samičkou. Ta je v mnoha případech na životě může ohrožovat.
hodnocení

No jooo! Máš pravdu, dyk jsou to členovci! Ty to přece musíš vědět nejlíp *smich*. Nechal jsem se unést australským filmem o pavoucích, který jsem před nedávnem shlédl... Jednalo se o australské skákavkyrodu Portia (jak jsem si honem zjistil:)) a tam to opravdu většinou končí smrtí. Jak jsem nahlédl do některých pavoučích zón netu, je takových druhů něurékom... Každopádně dík za poučení (svlečky) - vlastně jsem to ještě ze školy věděl, jen jsem to prostě zapomněl. Pokusím se onu samičku vložit na obrázku...

hodnocení

images.google.com/...

Tady jsem se pokusil ještě vložit jeden perfektní článek, ale nevím, zda se jej podaří otevřít. Pokud ano, stojí to za to. :)

doplnit odpověď
hodnocení

Tak sme měli dva premiéry a teďka zas máme dva sys.(ly) *smich**smich**smich*
Premiéři #3
sad
hodnocení

Jeto bez bodů a tak se ptám:Vo co GO?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]