Nejste přihlášen/a.
1) Mno vzhledem k tomu že všude mluvíš jako kluk (byl,zkusil atd) tak to považuji za nemožné
2) Holek co se vyzná v IT je bohužel jak šafránu (i když u nás pár takových máme)
3) Už to nepij Spidere
Brachu já ti ani nevim jak to dělám,ale jsem prostě nejlepší ![]()
![]()
Pro lidi bez smyslu pro humor:
Byl to vtip,nejlepší je Spider ![]()

Hm, já to z netu kupodivu nevím, ale jistě tu toho bude hodně. Většina pavoučích samiček při páření samečka prostě sežere - dá se říci, že (stejně jako u lidí
) doslova vysaje a odhodí. Nevšiml jsi si nikdy suchých pavoučích těl na podlahách sklepů či dnech van? Nebo v pavučinách?
Případnou reakci si ponech na zítřek
- aby se dnes již neporušila rovnováha výše zmíněná, později ztracená a nyní opět nalezená![]()
![]()
![]()
Jinak už je mi tedy jasné proč Spider řikal jestli neni náhodou holka...asi s nim spiderka něco zamýšlý
Když už jsme v tom pojmenování - maverick - jaký je k tomu vlastně český ekvivalent?
Že by třeba dobytče![]()
![]()
![]()
Ono jich je více - který je tedy ten pravý![]()
maverick - zatoulané mládě
maverick - individualista
maverick - individualistický
maverick - zatoulaný
maverick - vzpurný
maverick - jednat na svou pěst
maverick - zatoulat se
maverick - dobytče
maverick - nespolečenský tvor
Co se z toho na mě hodí to ať posoudí jiní,každopádně nick Maverick používám roky a překladačem jsem ho neproháněl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.