Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva uživatelé pod stejným přihlášením!!!!

Od: ja2* odpovědí: 12 změna:
někdo je pod mým obrázkem - žluté kuřátko-přihlášen jako ja ... mám také žluté kuřátko a jsem přihlášena pod já ... příspěvky prvního ja jsou na můj vkus poměrně peprné - jak je možné, že mám s někým stejný avatar?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
já -Obrat se na Admina měl by to vyřešit on.Ještě dobře poradí al bunda apon mě hodně pomohl.SO.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dobry den,
napiste mi prosim ten jiny prispevek, ktery jste vy nepsala a ja se na to mrknu. asi pred mesicem tu byl podobny problem, ale ten je jiz vyreseny. Neumim si predstavit dalsi zpusob jak lze obejit heslo a i kdyby, avatar by se nepriradil.
Jeste existuje varianta, ze nekdo zna vase heslo. To v pripade skolni site nelze uplne vyloucit.
Pavel

Zaregistrovala jste se později a použila stejného nicku jako ten pisatel (on se ale nezaregistroval), co vás tak rozhořčil. V nicku nejsou rozlišována znamínka nad hláskami a tak po vašem přihlášení byl vámi zvolený avatar přidělen i ke zprávě, která od vás nevzešla. Tedy se nejedná o omyl... Zdravím:)
Autor: Datum: 04.08.06 14:05
Předmět: RE(4x): nohy

Strejc - děkuji za odpověď, ale co s tím, vždyť teť působím jak rozdvojená osobnost, chvíli vulgární a chvíli slušňačka.Prosím o radu, jak to napravit. Děkuji.
tesyk*
S vulgárníma bývá větší sranda...*smich**smich**smich*
tweety*
a ten problém je tu zas! taky se někdo přihlačuje pod mým avatarem a má stejnou přezdívku jako já tweety=( ale akorát s velkým T:(

doplnit odpověď
hodnocení

0x
je to vyřešeno, vše způsobilo kodovani tabulky bylo cp1250_general_ci misto cp1250_czech_cs. Nevsiml jsem si toho, kdyz jsem prevadel tabulky z puvodniho serveru na novy.
Omlouvam se za chybku.
NB: cely problem se tim vyresil na 1/2. Jméno ja zustava v platnosti, ale avatar se mu uz nepriradi.
ja2*
hodnocení

I tak děkuji za vyřešení.Co mám net mám neustále nějaký problém.Nějaký vtipálek mi poslal HRY - POZOR! po otevření jsem zjistila, že je to odhlašovací program - manžel ho likvidoval 3 dny-úspěšně. Teť jsem se zase týden nemohla nikam zaregistrovat ani otevřít meil, dnes jsem musela změnit prohlížeč, chyba byla v něm. Jinak všechny vás moc zdravím.
al bunda*
Ahoj, to vypadá na veeeelmi nezabezpečený počítač. Co takhle antivirový program a něco proti spyware? Páni poradci jistě rádi doplní, ale IMHO avast, adaware a spyboot SD je to nejnutnější. Co používáte u vás?
ja2*
hodnocení

myslím, že zabezpečení nemám nejhorší. SPYBOOT a NOD 32. Co vy na to, páni poradci? Děkuji.
Základem je Antivir a firewall (třeba zonealarm free),druhá fáze je např spybot a adaware,ten stačí občas pustit a proscenovat.
Ale ze všeho nejdůležitějšího je uživatel a to přesněji to jeho ukázněnost na netu- nepovolovat ve firewallu vše na co se zeptá ale rozmyslet se :))
josi.ow*
Co se změny prohlížeče týče, tak předpokládám, že ten chybný byl Internet Explorer*smich*
To je celkem logické,pač když bude nabořené jádro woken tak i explorer -))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]