někdo je pod mým obrázkem - žluté kuřátko-přihlášen jako ja ... mám také žluté kuřátko a jsem přihlášena pod já ... příspěvky prvního ja jsou na můj vkus poměrně peprné - jak je možné, že mám s někým stejný avatar?
Dobry den, napiste mi prosim ten jiny prispevek, ktery jste vy nepsala a ja se na to mrknu. asi pred mesicem tu byl podobny problem, ale ten je jiz vyreseny. Neumim si predstavit dalsi zpusob jak lze obejit heslo a i kdyby, avatar by se nepriradil. Jeste existuje varianta, ze nekdo zna vase heslo. To v pripade skolni site nelze uplne vyloucit. Pavel
Zaregistrovala jste se později a použila stejného nicku jako ten pisatel (on se ale nezaregistroval), co vás tak rozhořčil. V nicku nejsou rozlišována znamínka nad hláskami a tak po vašem přihlášení byl vámi zvolený avatar přidělen i ke zprávě, která od vás nevzešla. Tedy se nejedná o omyl... Zdravím Autor: já Datum: 04.08.06 14:05 Předmět: RE(4x): nohy
Strejc - děkuji za odpověď, ale co s tím, vždyť teť působím jak rozdvojená osobnost, chvíli vulgární a chvíli slušňačka.Prosím o radu, jak to napravit. Děkuji.
tesyk*
S vulgárníma bývá větší sranda...
tweety*
a ten problém je tu zas! taky se někdo přihlačuje pod mým avatarem a má stejnou přezdívku jako já tweety=( ale akorát s velkým T
je to vyřešeno, vše způsobilo kodovani tabulky bylo cp1250_general_ci misto cp1250_czech_cs. Nevsiml jsem si toho, kdyz jsem prevadel tabulky z puvodniho serveru na novy. Omlouvam se za chybku. NB: cely problem se tim vyresil na 1/2. Jméno ja zustava v platnosti, ale avatar se mu uz nepriradi.
ja2*
I tak děkuji za vyřešení.Co mám net mám neustále nějaký problém.Nějaký vtipálek mi poslal HRY - POZOR! po otevření jsem zjistila, že je to odhlašovací program - manžel ho likvidoval 3 dny-úspěšně. Teť jsem se zase týden nemohla nikam zaregistrovat ani otevřít meil, dnes jsem musela změnit prohlížeč, chyba byla v něm. Jinak všechny vás moc zdravím.
al bunda*
Ahoj, to vypadá na veeeelmi nezabezpečený počítač. Co takhle antivirový program a něco proti spyware? Páni poradci jistě rádi doplní, ale IMHO avast, adaware a spyboot SD je to nejnutnější. Co používáte u vás?
ja2*
myslím, že zabezpečení nemám nejhorší. SPYBOOT a NOD 32. Co vy na to, páni poradci? Děkuji.
Základem je Antivir a firewall (třeba zonealarm free),druhá fáze je např spybot a adaware,ten stačí občas pustit a proscenovat. Ale ze všeho nejdůležitějšího je uživatel a to přesněji to jeho ukázněnost na netu- nepovolovat ve firewallu vše na co se zeptá ale rozmyslet se )
josi.ow*
Co se změny prohlížeče týče, tak předpokládám, že ten chybný byl Internet Explorer
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.