Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám tátu

Od: kristynk odpovědí: 9 změna:

Dobrý den

chtela bych timto skusobem najit sveho tatu vim jen ze se jmenuje Tomáš Patera narozen 16.2.1975 a bydlel naposledy na praze 4 háje ... :( diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

0x

Už se to tady několikrát probíralo. Ty jako dcera máš oprávněný zájem vědět infomaci o bydlišti svého otce. Takže každý normální policista nebo úředník s přístupem do Registru obyvatel by Ti tuto informaci měl sdělit. Problém je ale v tom, že se dozvíš pouze místo trvalého příp. přechodného bydliště. Když bude otec někde na toulkách a úředně se nikde nepřihlásí, tak máš smůlu. I když . . . . existuje ještě jedna cesta v případě, že otec pracuje - zažádat na Správě sociálního zabezpečení o informaci, který zaměstnavatel mu platí zákonné odvody. Pro Prahu je to tuším pracoviště Praha - Smíchov, ul. Křížová č. nevím zkus net. Hodně štěstí :).

axlik*

Pěkná rada, dal bych dobrou odpověď ale nejde to :( škoda...Každopádně, taky jsem před časem hledal krom toho, že jsem zjistil, že byl na seznamu zájmových osob Stb :D :D jsem zjistil, že nemá nahlášený trvalý bydliště :D tak na to kašlu a je mi to fuk..

hodnocení

0x

Ráno se Vám po něm mrknu.

kristynk
hodnocení

dekuju moc :)

tomasgulas
hodnocení

0x

gotrekzagary Vám ho najde, já jsem se jenom pokusil tak trochu lovit, abych nevyšel ze cviku *haha*

european-companies.eu/...

A že by i tohle byl on?

stredoceskyhokej.cz/...

tomasgulas

Ten druhý odkaz se zobrazuje špatně, je to tady ten druhý odspodu:

google.cz/...

kristynk
hodnocení

Ano hraval za jesenice hokej :/

hodnocení

0x

Ahoj Kristýnko, tady máš tu hledanou adresu:

Tomáš Patera, U Výmoly 370, 250 87 Mochov, okr. Praha-východ

kristynk
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]