Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém

Od: strejc® odpovědí: 8 změna:

Vážení poradci,

je-li slovo hrnec od slovesa hráti,

od čeho je srnec,

smím-li se vás ptáti...?

Předem děkuji za qalitní odpovědi, kibic.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Hezký!

ale tohle patří spíš na www.bazina.cz.

*smich*

skvělý den.

hodnocení

Ba ne, to patří opravdu sem, je to však určeno jen některým:) Aby to neměli tak složité a mohli se vyjádřit sami.
al bunda*

*smich*

Hezký den.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
kibic-A kam, asi spadá slovo kibic?Podle mě jen kecate do všeho-"kibic"SO.
hodnocení

Nezklamala jste mne!

al bunda*

Ale no tak, pane kolego...*smich* Nensy je výjimečná. Když tady dlouho nebyla, chyběla nejen mně. Berte ji takovou, jaká je.*smich* Když nejde o život... I já jsem si prošel určitou dobou, kdy jsem měl averzi. Neřešte to. A mějte ji taky rád. Uvidíte, že za nějaký čas si tento web bez"nensy"nedokážete představit. Je zpestřením a je opravdu velmi výjimečná.

Skvělý den přeji.

hodnocení

Dobře, beru na vědomí vyjímečnost této vědmy, ale optám se, zda by jí lépe nepasovalo třeba jméno Milka. Nebo Jitka? On by ten symbol anebo nick měl alespoň trochu něco napovídat o svém nositeli. Nádhernou sobotu vám přeji, kibic

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Každá je nějakým"kibicem"a bez"nensy"to půjde taky.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]