Souhlasím, tohle by uvítalo spousty uživatelů. Do přehledu Seznam uživatelů by se ještě mohly přidat dva sloupce s počtem otázek/odpovědí pro jednotlivé uživatele. Připojil bych k tomu ještě jednu otázku: Kolik má AL BUNDA bodů?
to by šlo, uděláme nějaký podobný přehled. Ale chvíli to potrvá, neb mám toho hodně rozpracovaného. V nejbližší době bych chtěl tady zvládnou SEO optimalizaci a pak bude na řadě podobný přehled
Dlužno přiznat, že M averick na to kápnul, :Dzaboha jsem nemohl najít jeden svůj dotaz, (a celé vlákno) i když se to snažím ošeřit taky jininak. Na vedlejší účinky jsem nepomyslel .
... ještě bych měl jeden dotaz ... myslel jsem si, že Al (Sys.) a Admin je jedna osoba ... je to můj omyl?
uz jsem si to napsal do poznamek, abych na to nezapomnel.
Tenhle tyden resim www.pise.cz a uz nic jineho nestiham. kdyby nekoho (nahodou) zajimalo deni kolem techto serveru muze mrknout na administrator.pis/..., ale o poradte.cz tam zatim nic neni.
Jinak Al Bunda, ac SYS, nejsem ja ... Abych prohloubil Vasi zvedavost musim rici, ze jsem zde registrovany i jako bezny clen...
Fajn nápad Ale, ale mám komplex z vlezlosti ... když mě jednou odmítnou, tak se podruhé nevnucuju (...teda aspoň v takovémto případě ... je potřeba respektovat utajení). ... Stejně jsem to bral spíš jako"přihrávku na smeč"..."to jsem si přece nemoh
A měl bych ještě jeden nápad : šlo by na Hlavní straně pod Otázky bez odpovědi a Poslední odpovědi přidat (pod každý) odkaz na stránku, kde by pokračovaly? U Otázek bez odpovědi případně s informací kolik je jich celkem?
A narazil jsem na chybu : když po Zobrazit náhled dám Opravit, nezobrazí se editační okno! (není kam psát) :P.
Jó a ještě něco : (u / Nejen pro ženy / ...) u Otázky: Pihy... je na konci dotazu odkaz (a reklama), ale není tam odkaz Odpovědět, takže se nedá na dotaz odpovědět .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.