Nejste přihlášen/a.
Dlužno přiznat, že M averick na to kápnul, :Dzaboha jsem nemohl najít jeden svůj dotaz, (a celé vlákno) i když se to snažím ošeřit taky jininak. Na vedlejší účinky jsem nepomyslel
.
... ještě bych měl jeden dotaz ... myslel jsem si, že Al (Sys.) a Admin je jedna osoba ... je to můj omyl?
uz jsem si to napsal do poznamek, abych na to nezapomnel.
Tenhle tyden resim www.pise.cz a uz nic jineho nestiham. kdyby nekoho (nahodou) zajimalo deni kolem techto serveru muze mrknout na administrator.pis/..., ale o poradte.cz tam zatim nic neni.
Jinak Al Bunda, ac SYS, nejsem ja
... Abych prohloubil Vasi zvedavost musim rici, ze jsem zde registrovany i jako bezny clen...
To by chtěl každý
... vůbec se vám ale nedivím...
A to mě ještě neznáš osobně!
Počkej, nechám si to projít hlavou... pozor ... prochází...
Tak ne, ponechám si prozatím svoji identitu jen pro sebe. Snad jindy. Tvůj zájem mě však potěšil ![]()
š.
No a co kdybys jí cinknul na mejl?
Tedy teď už asi ne, ale co kdyby?
Zkus se zeptat, jestli můžeš...![]()
Skvělý den.
A měl bych ještě jeden nápad :
šlo by na Hlavní straně pod Otázky bez odpovědi a Poslední odpovědi přidat (pod každý) odkaz na stránku, kde by pokračovaly? U Otázek bez odpovědi případně s informací kolik je jich celkem? ![]()
A narazil jsem na chybu : když po Zobrazit náhled dám Opravit, nezobrazí se editační okno!
(není kam psát) :P.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.