Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehled dotazů uživatele

Od: sandokan® odpovědí: 27 změna:
Jsou někde, nebo dají se vyhledat všechny otázky ... a případně odpovědi od jednoho člověka (přezdívky)? Přes vyhledáváni dotazu to nejde / jen část.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Souhlasím, tohle by uvítalo spousty uživatelů. Do přehledu Seznam uživatelů by se ještě mohly přidat dva sloupce s počtem otázek/odpovědí pro jednotlivé uživatele.
Připojil bych k tomu ještě jednu otázku: Kolik má AL BUNDA bodů?
al bunda*

Dnes 1900.

Hezký den.

tesyk*
Al bunda, Al Kapone, Al ibaba, samí úspěšní lidé.*smich**smich**smich*
al bunda*

*smich**smich**smich**smich**smich*

*pusa*

*frajer*

Skvělý den.

doplnit odpověď
hodnocení

MMMmm fajn Ale, ale co odpověď na moji otázku *bzum**nevi*

doplnit odpověď
hodnocení

0x
tohle vyhledavani pouzivam vyjimecne jen ja primo v databazi. K cemu by komukoliv bylo? Ze by nekdo chtel kontrolovat neci odpovedi?
On to možná spíš tazatel myslel tak aby se mohl kouknout kam on sám přispíval- kde odpovídal, nicméně takhle přesně to nedefinoval *smich*
to by šlo, uděláme nějaký podobný přehled. Ale chvíli to potrvá, neb mám toho hodně rozpracovaného. V nejbližší době bych chtěl tady zvládnou SEO optimalizaci a pak bude na řadě podobný přehled :)
Díky, budeme se těšit.
hodnocení

Dlužno přiznat, že M averick na to kápnul, :Dzaboha jsem nemohl najít jeden svůj dotaz, (a celé vlákno) i když se to snažím ošeřit taky jininak. Na vedlejší účinky jsem nepomyslel :).

... ještě bych měl jeden dotaz ... myslel jsem si, že Al (Sys.) a Admin je jedna osoba ... je to můj omyl?

uz jsem si to napsal do poznamek, abych na to nezapomnel.

Tenhle tyden resim www.pise.cz a uz nic jineho nestiham. kdyby nekoho (nahodou) zajimalo deni kolem techto serveru muze mrknout na administrator.pis/..., ale o poradte.cz tam zatim nic neni.

Jinak Al Bunda, ac SYS, nejsem ja :)... Abych prohloubil Vasi zvedavost musim rici, ze jsem zde registrovany i jako bezny clen...

šťastná*

Tak u mě jste ji teda prohloubil pěkně hluboko! *smich*:)

Šťastný den!

hodnocení

To bych měl překontrolovat *pusa* ... Šťastná :).
šťastná*
Tak to by mě zajímalo, jak si to představuješ?:)
hodnocení

... myslel jsem osobně ... :)*smich**stop*
šťastná*

To by chtěl každý*smich* ... vůbec se vám ale nedivím... *pusa* A to mě ještě neznáš osobně!

Počkej, nechám si to projít hlavou... pozor ... prochází...

Tak ne, ponechám si prozatím svoji identitu jen pro sebe. Snad jindy. Tvůj zájem mě však potěšil :)*stop* š.

hodnocení

... :) ... MMmmm *frajer*... tak to se nedá nic dělat *bzum* ... *tuc* ... buď šťastná *pusa* .
al bunda*

No a co kdybys jí cinknul na mejl?

Tedy teď už asi ne, ale co kdyby?

Zkus se zeptat, jestli můžeš...*frajer*

Skvělý den.

hodnocení

Fajn nápad Ale, ale mám komplex z vlezlosti :) ... když mě jednou odmítnou, tak se podruhé nevnucuju ;) (...teda aspoň v takovémto případě ... je potřeba respektovat utajení).*frajer* ... Stejně jsem to bral spíš jako"přihrávku na smeč"..."to jsem si přece nemoh
hodnocení

nechat ujít"*pusa* ... A přitom má Šťastná takovou šťastnou ikonku. :) Buťe Šťastní.
*smich* Vsadil bych se že admin=clayman *smich*
doufam, ze nebudeme prochazet vsech TOPx od zacatku az na konec a ja budu rikat ano/ne :)
ee to by mě nikdy nenapadlo *smich**smich* Já jen že si pamatuji ještě z dob kdy se tu zobrazovaly maily tak clayman má mail na této doméně takže proto je to muj tip *smich*

to je chytry :)

doplnit odpověď
hodnocení

A měl bych ještě jeden nápad : ;) šlo by na Hlavní straně pod Otázky bez odpovědi a Poslední odpovědi přidat (pod každý) odkaz na stránku, kde by pokračovaly? U Otázek bez odpovědi případně s informací kolik je jich celkem? *frajer*

A narazil jsem na chybu : když po Zobrazit náhled dám Opravit, nezobrazí se editační okno! *stop* (není kam psát) :P.

doplnit odpověď
hodnocení

Jó a ještě něco :) : (u / Nejen pro ženy / ...) u Otázky: Pihy... je na konci dotazu odkaz (a reklama), ale není tam odkaz Odpovědět*stop*, takže se nedá na dotaz odpovědět *bzum**afro*.
ja tam odkaz mam, jinak vcera jsem zacal pracovat na nove verzi. Do pondeli by to mohlo byt :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]