Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poraďte

Od: dora* odpovědí: 9 změna:
Dá se nějak opravit text, který jsem už vložila?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Přijde na to KAM...?*smich* Pokud to bylo u oltáře, bude to obtížné...*smich*
nensy*
strejc-Radite nebo jen srandičky? každý to bere jinak, myslím že jde poradit i sranda, ale Vy neradite jen si děláte srandičky...SO.
Dík za radu... Asi jste nepostřehla, že dost často potvrzujete vyjádření těch, kteří píší před vámi, nejednou i má... Pokusím se ale stát vážným, slibuji.

Nensy tak zrovna v tomhle případě bych řekl že strejc byl trefný a nejde mu to míti za zlé...krom toho když tak na to koukám tak vy zase jste byla až moc vážná a taky neporadila, tak a teď co karta se obrátila? Nebo najdete něco na mě? Nensy tohle je fórum občas sranda musí být...

*smich**smich*

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Vzhledem k tomu že je to v přání na admina tak hádá že je to ...vložila na poraďte... Odpověď zní nelze...musel by to udělat jen admin
dora*
hodnocení

To jsem chtěla slyšet. Děkuji
A opravdu bacha na ty znění otázek...položit správně otázku je o 1/3 dále směrem k odpovědi *smich*

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ano ,text přepíšete a původní smažete.*tuc*
*frajer* fakt jo...a jsi si naprosto jistej že je to k otázce jo? *stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]