Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Detoxikace MUDr. Jonáše

Od: pajka* odpovědí: 13 změna:
Ahoj lidi, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s řízenou detoxikací Dr. Jonáše.Teď s tím díky s vým problémům začínám a jsem zvědavá na naVaše názory.Jako člověk je to zřejmě kapacita, léčil i prezidenta Havla...Mějte se prima:)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanny*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mému známému tato metoda pomohla na dva roky od alegrie. Asi je to fakt dobrý*H

saskia
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Prosím můžete mi napsat kontakt, kde se detoxikace provádí?
hanny*
Posílám Vám emailovou adresu: jonas@pramenyzdra/... . Přesnou adresu bohužel nevím. Jen vím, že je to někde na Flóře (v Praze). MuDr. Jonáš vydal mnoho publikací, podle kterých se lze také řídit...*H
iva*
detoxikační poradnu mám v Praze,lze si domluvit vyšetření i o prázdninách , MUDr. Nedvědová

maxik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nic lepšího zatím není. něco je na obchudek.blog.cz
šťastná*

Já vím, že je. Nová tehnologie zrovna se řítí do Česka. Zanedlouho firma vstoupí oficiálně na český trh. Na těchto stránkách vám, bohužel, nemohu více prozradit. Kdo má zájem o více informací, ať klikne na můj nick a napíše mi na e-mail. Šťastný den!

šťastná*
Tak jsem se dověděla, že ta firma má dokonce i přístroj, kterým dokáže změřit, jak na tom jste (s těmi toxiny), a jestli ty přípravky na detoxikaci, které užíváte, fungují tak, jak máte, nebo jen vyhazujete peníze. Bude se měřit i v Ćesku! Šťastný den!
šťastná*
Blbý překlep: samozřejmě, že ... fungují tak, jak mají, nebo jen ...
al bunda*

"maxiku"nemáte pravdu. Něco lepšího existuje. Jen o tom nevíte.

Skvělý den přeji.

maxik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
LEDA ŽE BY, ZELENÉ POTRAVINY - Chlorella pyrenoidosa a Mladý ječmen?
ludmila.zde.cz
šťastná*
Kdo nenapíše, nedozví se...

šťastná*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jestli se budeš chtít, pajka, přesvědčit, že Ti to funguje tak jak má, a nevyhazuješ peníze zbytečně, ozvi se!
iva*
detoxikace touto metodou spočívá ve vyměření zátěží v organismu (zbytky prodělaných infekcí, toxiny získané z prostředí - voda, strava,vzduch, léčiva atd.)a postupném čištění organismu unikátními informačními preparáty.Po vyléčení astmatu mého syna a boreliozy manžela jsem začala touto metodou léčit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]