Ahoj lidi, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s řízenou detoxikací Dr. Jonáše.Teď s tím díky s vým problémům začínám a jsem zvědavá na naVaše názory.Jako člověk je to zřejmě kapacita, léčil i prezidenta Havla...Mějte se prima
Posílám Vám emailovou adresu: jonas@pramenyzdra/... . Přesnou adresu bohužel nevím. Jen vím, že je to někde na Flóře (v Praze). MuDr. Jonáš vydal mnoho publikací, podle kterých se lze také řídit...*H
Já vím, že je. Nová tehnologie zrovna se řítí do Česka. Zanedlouho firma vstoupí oficiálně na český trh. Na těchto stránkách vám, bohužel, nemohu více prozradit. Kdo má zájem o více informací, ať klikne na můj nick a napíše mi na e-mail. Šťastný den!
Tak jsem se dověděla, že ta firma má dokonce i přístroj, kterým dokáže změřit, jak na tom jste (s těmi toxiny), a jestli ty přípravky na detoxikaci, které užíváte, fungují tak, jak máte, nebo jen vyhazujete peníze. Bude se měřit i v Ćesku! Šťastný den!
detoxikace touto metodou spočívá ve vyměření zátěží v organismu (zbytky prodělaných infekcí, toxiny získané z prostředí - voda, strava,vzduch, léčiva atd.)a postupném čištění organismu unikátními informačními preparáty.Po vyléčení astmatu mého syna a boreliozy manžela jsem začala touto metodou léčit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.