Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proběhl PŘESUN na jiný server

Od: admin® odpovědí: 7 změna:
Zdravím,
právě nyní byl dokončen přesun na jiný server. Věřím, že vše bude fungovat (kdyby ne, tak mi to prosím hlaste).
Co si od toho slibuji? Rychlejsi nacitani stranek a vetsi spolehlivost (dostupnost 99.8% oproti cca 95%?).
A jako bonbonek funguje prihlaseni v otazce apd. veci na ktere jste byli zvykli v puvodni verzi.
Omlouvam se, ze dopoledne server jakoby nefungoval, ale nebyla jina moznost.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Sem asi rejpal, ale zatím se mi ta rychlost moc neprojevuje:)
hodnocení

jen prvni stranka trva dele - to je kvuli prochazeni prispevku, ktere jsou a ktere ne prectene. Jinak by vsechny ostatni mely slapat rychle, ne?
piter*
jj je to rychlesi o poznani jeste bys tam mohl dodelat editaci prispevku
hodnocení

Zdravim Vas,
navstivil jsem server www.fckeditor.net, abych se mrknul jak na formatovani prispevku v prohlizecich, ktere nejsou zrovna kaach (tohle slo pouzivam poprve, ani nevim jak se pise) a resume je nasledujici:
prispevky se formatuji jen v prohlizecich IE 5.5+ (Windows), Firefox 1.0+, Mozilla 1.3+ and Netscape 7+, coz me osobne mrzi, protoze jedu predevsim na Operu. Jaky mate Vy?
hodnocení

tak jeste jedna zmena, upravil jsem zpusob oznacovani neprectenych prispevku a diky tomu jsme se dostali z puvodnich cca 10sec na indexu na 4sec (velmi orientacni cas, mereni pohleden na hodinky) :)
A zaroven by melo slapat spravne oznaceni diskuzi (na indexu), ve kterych je nejaky prispevek neprecteny. Dejte mi vedet v pripade, ze se pletu nebo pejte chvalu, pokud to fakt uz funguje na 100% :)
al bunda*

Zdravím,

v poslední době trochu flákám návštěvnost www.poradte.cz, takže změny na mne vždy doslova udeří z monitoru. PĚJI CHVÁLU! Je to čím dál lepší.

Hezký den.

doplnit odpověď
hodnocení

tak uz je to tady. Ani ne mesic po presunu na jiny server jsou videt vysledky. Vsiml jste si nekdo?
Navstevnost se zvysila az neuveritelne: 4-5x. Castecne to ma na svedomi jina metodika pocitani navstev, trosku reklamni kampan, ale dulezity je vysledek... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]