Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte také tu zkušenost?

Od: šťastná* odpovědí: 3 změna:

Při několika posledních přihlášeních se mi stalo, že nebyly některé rubriky označené jako nové, ačkoli po jejich otevření obsahovaly nové příspěvky a jako nové byly tyto příspěvky rovněž označené. Konkrétně dnes se mi neoznačily čtyři rubriky ze sedmi, a to: auto-moto, rostliny a pěstování, domácnost a bydlení, škola. Je chyba v připojení mého PC nebo někde jinde? Stalo se Vám to již někomu?

Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ano stává se mi to taky, ale celkem mi to nevadí, jelikož stejně přečtu všechno co jsem ještě nečetl.

Z mého laického úsudku si myslím:), že občas čtu příspěvky nepřihlášen a server pozná *smich*IP adresu mého počítače a označí rubriku jako přečtenou:P. Ale to je jen moje doměnka*tuc*

to jste me dostal! Musel jsem se kouknout jak to vlastne cele probiha, uz jsem to pustil z hlavy. Sleduje se to nasledovne. nick - diskuze - posledni kouknuti do dane diskuze.
To oznacovani na titulni strance je pomerne obtizne (na podstrankach je to uz bez problemu), trapil jsem se s tim docela dlouho. Skoda, myslel jsem, ze je to OK :) Jeste na to kouknu.
Jen pro zajimavost: nyni se sleduje pres 15tis radku, kdo kdy precetl jakou diskuzi naposled.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
dnes jsem udelal upravu a zda se mi, ze uz oznacovani neprectenych diskuzi funguje korektne. Zkuste se na to mrknout a dejte mi pripadne vedet, pokud to stale zlobi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]