Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzkaz pro bigdick

Od: šťastná* odpovědí: 6 změna:
Vzkaz pro bigdick: Dle mého názoru porušuješ pravidla Z1 a Z3. Jsi nechutný(á);). Jestli míníš radit i nadále v tomto duchu, myslím, že nemáš mezi námi co dělat, a tudíž opusť tuto poradnu a zapoměň, že existuje. *stop* Nejsem na Tebe zvědavá. *stop*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravim Vas,
vsechny prispevky jsem zcenzuroval. Neumim si to vysvetlit, ale v poslednim mesici se tyto prispevky mnozi na vice webech. Asi na lidi leze nejake spatne obdobi.
Bigdick byl varovan (na mail) a je prihlasen k odberu prispevku z teto diskuze.
Verte nebo ne, ale je to clovek, ktereho platime z nasich dani (nebo alespon jeho pripojeni k internetu). Puvodne jsem si myslel, ze se jedna o nejakeho pubertaka (to bych mozna z 1% pak pochopil), ale takhle je to na psychologa.
Pokud narazite nekdo na podobne prispevky, poslete mi prosim upozorneni na mail admin@poradte.cz
mil®
Takže to je ňákej pan ouředníček*nevi* nebo státní zaměstnanec obecně*nevi*. Tak to je fq hustý a co asi dělá v práci když vymejšlí takovýhle věci. Ale buďme rádi, že bude jaro nebo teda už pár hodin je, svítí nám sluníčko a tak dále:)*tuc*
sledovani IP adres konecne nese ovoce, alespon se daji rychle odfiltrovat vsechny nepekne zpravy (tedy kdyz clovek narazi na prvni)...
tesyk*
A nešlo by zde zveřejnit který že to úřad tu IP adresu má přidělenou?
Tesyku ty jsi ale zvědavej *smich**smich**smich*
uz je to nejaky cas, nepamatuji si to presne, ale tusim MF

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]