Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změny od posledního přihlášení/odhlášení

Od: al bunda* odpovědí: 3 změna:

Zdravím admine,

nějak mi moc nesedí ten přechod na nový způsob zobrazování. Jak můžu teď prohlídnout změny od posledního přihlášení? Abych věděl, co už jsem viděl a co ještě ne? A nemusel se prohrabovat starými záležitostmi? Nebo jsem něco nepochopil?

Pěkně prosím, ukažte mi postup.

Díky za odpověď.

Krásný den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zdravicko :)
Kdyz se prihlasite, hned na uvodni strance vyskaci (pod obrazky k diskuzim) male obrazky s napisem NOVE. Tzn. ze v te rubrice byla pridana otazka nebo prispevek, ktery jste nevidel.
V urovni rubriky uz vidite presne, ktere diskuze se zmenily.
Odkaz oznacit vse jako prectene funguje nasledovne:
- na hlavni strance - vse se oznaci jako prectene
- v jednotlivych rikrikach - cela rubrika se oznaci jako prectena
* to je kvuli tomu, abyste otrocky nemusel proklikavat i ty diskuze, ktere vas nazajimaji a pritom tam neustale nesvitil napis NOVE, ktery by nekoho mohl rozcilovat :)
Osobne si myslim, ze tento zpusob je nekolikanasobne lepsi nez puvodni, kde bylo videt jen poslednich 20 prispevku.
Dejte mi vedet, co si o tom myslite :)
Hezky den
al bunda*
hodnocení

Zdravím,

tak už to funguje i v mém prohlížeči. Díky. Rozhodně je to pohodlnější než původní varianta.

Krásný den.

pohodlnejsi mozna ne, ale je to spolehlivejsi a da se rici, ze dokonale (ve smyslu principu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]