Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokovani UPC

Od: 6789 odpovědí: 9 změna:

Prosim kdo mne odnlokuje UPC na vsechny programy,jede jenom Astra.

Prosim cenu dekuji Brno

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

piter*
hodnocení

0x
chce to vic infa jak dlouho mas tu kartu jestli je oríginalni atd. pred nedavnem probehlo celoplosna vymena karet takze pokud jsi ji nevymenil a nepredplatil tak tu starou muzes ted pouzit jako skrabku na okna
pantau
Zajima mne to same. Mam UPC kartu, je originalni a pouzivam ji asi 3mesice. Mam na ni zaplacenou zakladni nabidku(Hallmark, Film+ atd). Je moznost to nejak"rozsirit"?
piter*
rozsirit to slo driv ze staryma kartama ,ale ted to udajne nejde
pmarek*
dobrý den, ,mám stejný problém-můžete mi prosím poradit nebo nejlépe odkodovat? Koupil jsem komlet, který byl udajne odkodovany, ale asi po 2 měsících mi to píše, že mám kontaktovat poskytovatele. Informace ale o aktualním pořadu jsou na obrazovce. Prosím, dejte mi vědět na mail: marek_pavel@seznam.cz. Cenu respektuji. děkuji.
italiano*
Muzete nam poradit jak odblokujeme UPC kartu na satelitni TV?Znate nejaky figl?:))Dekujeme

mato*
hodnocení

0x
pmarek*
moc děkuji za odpověď,ale hledal jsem a hledal jsem a pořád nic-nenašel jsem... Prosím, naveďte mě... moc děkuji.

mato*
hodnocení

0x
Na stránce www.parabola.cz vstupte do diskuse a zadejte Váš dotaz.Je tam hodně lidí z praxe kolem satelitního vysílání, možná Vám někdo poradí, ale pochybuji, že UPC půjde odblokovat.
pmarek*
Děkuji. Zkusím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]