Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V novém roce

Od: zwiki* odpovědí: 9 změna:
2006 přeju všem uživatelům zdraví ,štěstí a hodně úspěšně zodpovězených dotazů a odpovědí.:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Lepší být zdravý a bohatý, než chudý a nemocný.

Děkuji všem za spolupráci a přeji úspěšný nový rok 2006.

Hodně zdaru.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Též všem přeju v roce 2006 jen to nejlepší, hodně lásky, štěstí a zdraví.

euphie*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Taky přeju...před pár dny byl podle astrologie nový rok,tak se nezlobte,že píšu tak pozdě. Píšu totiž pomalu,protože vím,že někteří neumějí rychle číst.:) Každopádně se mějte fajn.
piter*
hmm takovym exotum jako ses ty bych dal ban
euphie*
Hm...já mám zase dojem,že je mnohem lepší být exot,než být arogantní křupan. Pardon,ale měj si svoje postřehy na někoho jinýho..:P
piter*
a co jako supermene co si mam o tebe myslet kdyz sem placnes takovej prispevek pouze ze ses hnup nic jineho
piter*
a kdyz si tak chytrej tak proc si hned vedle davas dalsi priblblej dotaz kolik stoji brusle ja ti odpovim na smetaku jsme je videl takze by byli i zadara a nebo se koukni do hvezd a nebo treba zvedni pr... a jdi se podivat do obchodu a nebo pokud ti to tve iq dovoli pouzij nejakej vyhledavac napr google
euphie*
Jde vidět,že nejsi nic jiného,než ten chudáček,co leze na internet,aby si vybil vztek na ostatní. Upřímně tě lituju. A mimochodem i kdybych neměla vysoké IQ,tak mám alespoň čisté svědomí,že mám dobré EQ - pokud ovšem víš,co to je,ty Einsteine. *smich*
euphie*
A jsem ženská,chytráku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]