Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo náhodou, co je s Olafem71? Přispíval sem přes 3 roky. Naposledy tu byl v srpnu. Škoda, že už sem nechodí... Byl fajn a docela mi tu chybí. Snad se mu něco nestalo. Nebo ho někdo naštval?
Dobrý den, snad je to tento příspěvek. Zdravím!
doplněno 08.11.14 00:31:nikc - jestli Vy nebudete romantická duše. To já jsem dostal jako jednu z prvních zpráv hodně sprosté nadávky od mladé slečny - šlo o reakci na její otázku ohledně intern. připojení a nebyla spokojená s odpovědí.
Olaf byl první, kdo mi napsal do vnitřní pošty zprávu. A na to se nezapomíná. Sice to byl jen otazník, ale to nevadí. Já tehdy nevěděla, jak mu odepsat. Neuměla jsem to tady ještě ovládat.
Nevím, ale mně tu nechybí jen on, ale třeba i @mowla, který šel na Odpovědi a ani nenapsal proč (snad nějaké neshody s adminem?) a další bývalí rádci, o kterých nikdo neví
mám takové tušení, že @olaf71 mě dokonce požádal o BAN s tím, že pokud mu nevyhovím zařídí si to tak, aby ho dostal. Že jsem s ním měl nějaké řešení si vzpomínám, ale zda co píšu se týká jeho opravdu 100%tně nevím. Jen si to vybavuju, ruku do ohně nedám. Nepíšu si kdo kdy a za co.
@mowla odešel jinam, ale i odjinud tajemně odešel. Něco ve smyslu, že už na to nebude mít čas. Jen doufám, že neřešil zdraví. Vyznělo to všelijak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.