Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZMĚNA PRAVIDEL NA DÁRKY/trička

Od: admin® odpovědí: 11 změna:

Udělal jsem malou změnu v pravidlech pro získání "dárků" resp triček a samolepek.

Samolepku lze objednat každé 2 roky - tu a tam občas někdo změní auto a může se to hodit.

Tričko lze objednat max 3 za rok - posílat 5 triček v jednom balíčku mi přijde divné, takže raději průběžně. :)

Myslím, že změna se nikoho nedotkne v negativním smyslu. Prostě si budete objednávat více průběžně a mě se nebudou tenčit zásoby skokově. :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Tak to jsem zaváhala. Mé praneteři se líbí samolepka (mám ji na sekretáři), uvažovala jsem o tom, že bych pro ni jednu objednala...

doplněno 07.01.13 21:03:

Na selretáři sice dělá reklamu jenom pro návštěvy, ale protože nemám auto, nemám, kam ji dát jinam. Na aktovce by ji ale dvakrát denně potkalo pár desítek až stovek lidí...

hodnocení

naopak, dříve šla objednat pouze jedna za život, teď každé 2 roky :) Ale nepatří ani na sekretář ani na aktovku neteře ;)

hodnocení

0x

Admine, já myslela , že si mohu tričko objednat pouze 2x a pak už jen mikynu. Tak si to vysvětluji podle - moje stránka. Když už mám 2 trička a místo mikyny bych chtěla někdy tričko, lze to?

hodnocení

počet triček není omezený, jen max 3 za rok. Jinak stačí splnit podmínky (dobré a celkové odpovědi).

Děkuji za odpověď. Už jsem to našla na - moje stránka.

hodnocení

0x

Super s nápad se samolepkami. Konečně je čím zakrýt díru po něčí "kouli" :) (Díky za C.Caps v nadpisu : )

marespetr
hodnocení

0x

mohu se jen zeptat, jakým způsobem získáváte peníze na nákup těchto dárků? reklamy tu moc nevidím. díky za odpov.

hodnocení

makám po nocích :-D A koukej si vypnout blokaci reklam *smich*

hodnocení

Nový status: objednaná trička budou až půlce února - čeká se na dodávku z Francie. Ale budou úplně všechny barvy, což jsem opravdu nečekal :)

raadek*
Takže i velký trička nebudou jenom černý?
hodnocení

čteš moc mezi řádky, který tam nejsou *smich* Velká jsou stále jen černá (bílá jsou nesmysl) a víc barev není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]