Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LÁSKA.

Od: nensy* odpovědí: 9 změna:
Tak ted prosím o radu já-NENSY tolik bolesti už jsem prožila, manželství po operaci srdce se mi rozpadlo, 5 let jsem nikoho nechtěla byl tu syn tomu jsem dala přednost ted jsem si našla přítele hodně jsme měli společného jedině u něj jsem poznala co je to láska, něha, pochopení pohlazení já se mu snažila dát všechnu lásku něhu tolik jsem mu věřila, oba jsme si moc rozuměli.Sice někdy došlo k nedorozumění ale bylo to tím že je dál ode mě,snažili jsme si to vysvětlit.Jeden háček to má je ženatý mě řekl že od ženy odejde,já jsem mu řekla at si se ženou o tom popovídá at se oba domluví,aby ji vše řekl. CHci být čestná nechci nikomu ublížit co mi pověděl, že se ženou nebude tak jsem se rozhodla at to všecho řekne.Důvodem bylo že jsme se moc málo vyděli mě to moc bolelo čekat měsíc než přijede za mnou i když měl více volna.Ted opravdu došlo k velkému nedorozumění odjel domu a začal mě napadat že jsem ho nutila k rozvodu ale, to ne jen jsem ho požádala at si to doma všechno urovná at vím na čem budu už nejsem mladice abych mohla čekat a dělat milenku to nechci, nechci pořád jen čekat než mě bude chtít.*plac**plac**plac**plac*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jalta
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Milá zlatá paní, nchápu lidi, jako jste Vy. Ne proto, že se Vám to přihodí, to je naprosto ukázkový případ-kterých je tisíce. S malými obměnami je to stále stejné, stejné, stejné.

Právě proto nechápu, jak s tím vůbec můžete vyrukovat.Taková banalita-k uzoufání.Proboha kolik je vám roků-že Vám není stydno zveřejnit takovou typickou, cajdákovou červenou knihovnu.Ach jo.

Přeji Vám používat hlavu

nensy*
hodnocení

jalta-znáte co je laska cit asi ne podle mě jste studená bez citu co asi Váž muž svámi děla,( prsím odpověste co asi víte co je láska).:(

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zdravím"nensy", obávám se, že Váš případ je klasika. Ujišťuji Vás, že ženatí muži jsou pro jakýkoli vztah naprosto neperspektivní. Vždycky dají přednost své vlastní rodině - tedy mají-li alespoň trochu cti v těle a alespoň špetku zodpovědnosti. Pryč z takového vztahu bych si Vám dovolil poradit. Nemá to budoucnost a nebude ji to mít. Je mi to líto :(.

Hezký den.

nensy*
hodnocení

al bunda- moc děkují za odpověd je to naprostá pravda ale jeho manželství bylo nevyhovujicí aspon co mi řekl, já jsem se chtěla jen zachovat spravedlivě ale moc Vám děkují za odpověd.SO:D.
nech ho být..není to chlap...sám se chovat chlapsky neumí.a tak svoje slabošství hází na tebe...si představ,jak by se žilo s takovým mužem.:(...přeji hodně štěstí v životě :)pap sépi
nensy*
hodnocení

sépi-Moc ti děkují, hodně mě tvoje odpověd zahřála u srdce,máš naprostou pravdu ještě že jsem na to přišla brzy, sice tam bylo hodně lásky, ale moc bolesti.Tak ti děkují za tvé povzbuzení:)SO.
zwiki*
Ano přišla jsi na to brzy.Ale já jsem přišel na to ještě před tebou.:)
nensy*
hodnocení

zwiki-to nemá u Vás chybu to dokaže udělat jen člověk jako jste vy,myslím že odpovědi co mě na radu poradili postačí že jsem rychle utekla:).so.

žučo
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Milá Nensy!

Když jsem si přečetla Váš příběh, vrátilo mne to o tři roky zpět. Prožívala jsem to samé co právě Vy, jen s tím rozdílem, že já byla ta manželka.Manželka, která Svému muži neuměla porozumět tak jako žena podobná Vám.Nezlobte se ale nebudu Vás litovat, jen Vám popřeji aby další Váš krok byl úspěšnější,protože neubližujete jen sama sobě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]