Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Uz před časem jsem začal používat stránky i na androidu, což mě potěšilo jak jsou funkční.
Jen bych poprosil, zda by nebylo možné dát tlačítka(odkazy) na mojePoradte atd, co jsou uplně dole, aby se zobrazovali nahoře.
Na mporadte chodím jen když potřebuji rychleji zjistit nějakou odpověd, a protočit malý android až k poslednímu řádku a nikde o nic "nezavadit" je celkem složité.
Admine, byl by v tom problém?
Děkuji
Fido
doplněno 06.01.14 13:33:Omlouvám se, právě jsem zjistil, že obdobný problém se řeší i v jiné otazce.
nevšiml jsem si ( Im Sorry )
Ale moje prosba je aktuální stále :D
vidíš, ty používáš mobilní verzi tímhle způsobem, ale většina lidí si v ní čte otázky jako takové. Troufám si říci, že těch je většina a byl by nesmysl to kvůli minoritě otáčet. Na mobilní verzi je málo místa a co ne ní prim musí z viditelné části
v mobilní Opeře stačí jednou máchnnout a kliknout na šipku dolů... Možná má tvlj prohlížeč gesta a ani o tom nevíš - klávesa END by se ti hodila.
Já dostal k vánocům svůj první chytrý telefo S III mini (Android). Pro moje ruce je to opravdu titěrná záležitost a zvykám si na něj hodně pomalu. Ale s překvapením jsem zjistil, že ovládání na poradně mi nedělá žádné problémy. Nemám problém se dostat do pošty či statistiky a k této nabídce se dolů dostanu většinou jedním cvrnknutím prstu, aniž bych nechtěně zmáčknul něco, co nechci. Jediné, co bych uvítal by bylo změnit tlačítko Zpět do rubriky na čistě Zpět. protože já rubriky neřeším a výchozí je pro mě hlavní strana - Poslední příspěvky. Pro návrat zpět tedy používám tlačítko na telefonu a otázky pak vidím pořád jako nepřečtené. Ale je to podle mě snad jediná nepatrná vada na kráse. Ale každý jsme zvyklý na něco jiného.
Admin, neoddiskutovatelně si se vším dává pořádnou práci, ale jakmile má svůj pohled na věc, už ho moc názory nezajímají. Bohužel, to bere že jeho pohled je nejlepší a obohacem tím, že stránky jsou jeho, tak přes něj vlak nepřejede. To, že prostor je malý, je jasný, ale zda je tlačítko dole nebo nahoře, neuděla prostor ani větším, ani menším. Na mobilním poradtě jsou uplně dementní záložky, jako nejnavštěvovanější nebo otazky bez odpovědi. A důležité tlačítko Moje Pradte je až dole. Mě třeba Nikdy nenapadne koukat pod záložku nejnavštěvovanější, nebo´t je mi ukradené, že někdo třeba často navštěvuje rubriku sport když mě nezajímá, a zas naopak sportovce nezajímá rubrika pro ženy. Ale admin myslí, že jsou to moc duležité záložky. Stejně jako bez odpovědi. Možná je to zajimava záložka pro lovce bodů.
Takže hold máme nesmyslné tlačítka nahoře a potřebné schází.
Ale je to muj nazor, se kterym Admin nesouhlasi.
Adminovi se tímto omlouvam za hlasitý názor, ale jen tak se věci modernizují. Jsem už takovej.
Jak píše kolega, dostat se složitě dolu a netuknout na nic jineho je problém ( nekdy). A to zda mam nahoře dva řadky menu nebo tři, te mobilni verzi opravdu neublíží.
Pravdou je, že majitel je BUH a musim to respektovat.
Hope, já taky mobilní využívám málo, tedy hlavně když nejsem u PC. Pomobilu ale šáhnu, když nechci PC zapínat a zajímá mě nějaký problém, který někdo řeší nebo který jsem zadal jako otazku.
Pak je ale problem nebo spíše divné, proč je možnost MojePoradte, přes kterou se rychle dostaneš k tomu co tě zajíma, uplne dole, jako nezajímavý odkaz, vedle ostatních nezajímavých tlačítek.
Na malem dotykovem androidu je celkem problém potíž se složite projíždí až dolů. Nahoře je pořad dost místa a nevím komu by rychlá zkratka k VLASTNIM otazkam, tedy tem které Vás zajímají, vadila. Klidně bych místo řádku s popisky kolik mam bodů a procent uvital toto. A pokud někdo ma mobilni verzi potřebuje hodnost, tak by bylo prima druhe tlačitko ve stylu informace o mem uctu ( body hodnost ..)
Ale je to jen muj pocit. Jsem zvyklý, že majitelé prosazují své věci železnou rukou, tak si zvyknu, nebo si odvyknu to použivat. Nic nového pod sluncem.
Je problém udělat něco k dobru? Nebo to poradtecz ublíží? Hmm?
doplněno 08.01.14 20:01: Ja to beru. Nezlobím se. Jen některé veci klidně u mobilní verze nemusí být ( Hope). Je mi jasné, že foukám do protivětru
V íš co mi taky vadí? Umístění toho tlačítka "mojeporadte" .
Velikost je na mobilu cca 2 mm a hned u něj je "vypnou mobilni verzi" Teměř každý den si nechtě tu mobilní verzi vypnu.
Fido, asi nejsem sám, komu uspořádání mobilní verze vyhovuje. Nepoužívámm ji často, ale přesto jsem si velmi rychle zvykl na uspořádání obrazovky. Věř mi, že s některými Adminovými úpravami nesouhlasím a mnohé bych naopak udělal a on se k tomu nějak nemá. Ale, světe div se, v tomto přípaqdě s Adminem a jeho názorem souhlasím!
Zkus vyhlásit anketu...
Určitě není velký problém udělat něco k dobru, ale nemělo by to s sebou nést více zla. Admin se Ti snažil vysvětlit, že obrazovka není nafukovací a že má určité priority, co se týká větší a menší důležitosti, co je důležitější mít nahoře a co může být "až" dole...
doplněno 08.01.14 23:15: No vidíš! A když si tu mobilní verzi vypneš, tak máš tlačítka tam, kde potřebuješ, ne?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.