Nejste přihlášen/a.
Já souhlasím, i když mi to nejspíše nebudete věřit. Vždyť se ani nemám komu pochlubit
, naopak, zůstávám v anonymitě a nikdo z okolí netuší nic o mých"exhibicích"na tomto webu. Projekt se mi líbí a doufám, že jsem nejen nejaktivnějším, ale i dobrým poradcem. Jsem tady téměř od počátku existence a tak trochu cítím spoluodpovědnost za úspěšnost a zejména za kvalitu těchto stránek, proto jsem možná pro některé z Vás slušně řečeno málo přijatelný - nechápejte mne prosím ve zlém. Nejsem arbitr ani neurčuji pravidla, ale pokud se mi něco nelíbí, řeknu to a občas si i rýpnu, zejména když jsem přesvědčen, že někomu nedochází, že jeho příspěvky nejsou úplně podle pravidel - třeba chudák"nensy", pro tu jsem noční můra z Elm Street
.
Pro ty z Vás, kteří neměli možnost ještě se se mnou seznámit - můžete se (samozřejmě nejen) na mne obracet (na těchto stránkách) se svými otázkami zejména z oblasti"domácnost a bydlení","společnost","rostliny a pěstování"a"zvířata"; rád odpovím pokud to bude v mých silách. Vlastně až tady jsem si uvědomil, jak široký mám záběr a zkušenosti a jak velmi o mně platí přísloví o devateru řemesel.
Děkuji při této příležitosti Vám všem, za spolupráci a přeji hodně zdaru. Těším se na další setkávání na těchto stránkách.
"Al Bunda"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.