Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smajlíky

Od: al bunda* odpovědí: 2 změna:

Zdravím"admine"

Myslíte, že by byl dobrý nápad místo posledních dvou smajlíků - těchto;)*afro* - dát obrázek s palcem dolů a obrázek s palcem nahoru - ve smyslu špatné/dobré? Nebo je přidat?

Hezký den.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

mozna ano. Ti palcovy a rucickovy se mi moc nelibi... to uz nejsou smajlici, ale polovicni postavicky :). Na druhou stranu, muzeme jednoho pridat nebo rovnou tri a zbavit se prvnich dvou... (*stop**nevi*)

Uvidime, ale kazdopadne lepsi nez pred 14 dny, ne?

al bunda*
hodnocení

S tím souhlasím - tedy s tím, že je to lepší, než před 14 dny. Rozhodnutí je samozřejmě na Vás - já měl jen dojem, že právě poslední dva se moc neujaly, zatímco vykřičník (*stop*) bych ponechal pro zvýraznění obzvlášť důležitého upozornění - podobný symbol se objevuje v této souvislosti v návodech k použití u informací, které souvisí s otázkami bezpečnosti práce a možnostmi úrazu - prostě tam, kde je tento symbol, je potřeba zbystřit a raději se řídit napsaným textem. Proto bych jej tady nechal. Stejně třeba původní symbol"velkého šéfa"se mi líbil o něco více, zdál se mi výraznější (a netušil jsem, co znamená - spíš jsem jej používal ve významu"pohoda/havaj/veget") Nechci Vám do toho nějak moc kecat, koneckonců je to Váš web - já jsem"jen"jedním z nejaktivnějších registrovaných poradců - a doufám, že dobrých. Těší mne být účastníkem tohoto Vašeho projektu.

Hodně zdaru v další činnosti.

Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]